[6n] hamulce + klocki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
cage009
Mały interesant
Mały interesant

[6n] hamulce + klocki

Post autor: cage009 »

ostatnio wymieniłem klocki, nie wiem jaka firma bo warsztat mi to robił, ale nie jestem zadowolony z moich hamulców, po przejechaniu się A3 mojego brata szczególnie, bo u niego auto staje dęba jak nacisnę mocniej na hamulec a u mnie mógłbym jechać jeszcze... dlatego chce zmienić tarcze i klocki, ale chcę coś porządnego... bo jak mi autko postoi z 2 dni bez jeżdżenia i wsiądę do niego do na samym początku hamuje super - słychać że ściera rdzę z tarcz i wtedy jest ok, ale po chwili powrót do rzeczywistości i znów hamuję do d...y.

Proszę podajcie mi najlepsze rozwiązanie tarcz i klocków do mojego polo...najlepiej z cenami i z linkiem do sklepu bo nie mam czasu szukać :-)

6n 1,9d kod silnika AEF (wentylowane mam tarcze)

dzięki za wszelką pomoc :-)
t
tommy76
Początkujący
Początkujący

Post autor: tommy76 »

[quote=""cage009""]..najlepiej z cenami i z linkiem do sklepu bo nie mam czasu szukać[/quote]
i najlepiej jeszcze kupimy i zamontujemy :grin:
Green dragon
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

[quote=""tommy76""][quote=""cage009""]..najlepiej z cenami i z linkiem do sklepu bo nie mam czasu szukać[/quote]
i najlepiej jeszcze kupimy i zamontujemy :grin:[/quote]

Amen :)

Nie porównuj audi a3 do polo to po 1, a po drugie napisz ile chcesz przeznaczyć na ten cel to może coś Ci doradzimy.

bleah
Awatar użytkownika
cage009
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cage009 »

[quote=""tommy76""]..najlepiej z cenami i z linkiem do sklepu bo nie mam czasu szukać

i najlepiej jeszcze kupimy i zamontujemy :grin:
[/quote]

bardzo śmieszne :D

myślałem o przeznaczeniu ok 200zł na całość. po prostu chcę mieć mocne hamulce. teraz jak je wcisnę do podłogi to mi blokuje koła. a chcę po lekkim naciśnięciu hamulca czuć jego działanie, a nie dopiero przy samym końcu. lubię czuć się bezpiecznie, chyba że nasze polo tak mają że te hamulce są takie jakie są ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”