Rejestracja w zderzak ?? Vw polo 6N

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
paw150
Raczkujący
Raczkujący

Rejestracja w zderzak ?? Vw polo 6N

Post autor: paw150 »

Witam

Interesowało by mnie wyrzucić rejestracje z klapy i dać ja do zderzaka. I chciał bym zrobić wnękę na rejestracje w szerokim oryginalnym zderzaku ?? I moje pytanie brzmi następująco jak się do tego zabrać czy samemu czy dać do jakiegoś zakładu ?? i czy jest gdzieś taki zakład co by mi coś takiego zrobili ?? Najlepiej w okolicy śląska :-)

Pozdrawiam
Paw150
t
tajpej

Post autor: tajpej »

samemu nic nie zrobisz dej zderzak do jakiegoś zakładu który zajmuje się spawaniem plastików i na pewno zrobią ci coś takiego :grin:
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

Post autor: suhhar »

u mnie pod blokiem stoi polowka co ma w szerokim zderzaku rejestracje ale czy to az tak zajeb**** wyglada to bym nie powiedział. Jak chcesz moge zrobić foto podgladowe.
Obrazek

Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
p
paw150
Raczkujący
Raczkujący

suhhar zależy jak jest to zrobione, bo ja już parę tak widziałem i rożnie to wygląda :-)
A jeżeli by nie było problemu to możesz zrobić foto.
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

zrobilem fotki mam nadzieje ze je bedzie tutaj widac jedna mi sie rozmazala bo robilem telefonem

http://img220.imageshack.us/content.php ... 00281u.jpg

http://img200.imageshack.us/content.php ... 00280j.jpg
Obrazek

p
paw150
Raczkujący
Raczkujący

Dzięki Suhhar :-)

Szczerze mówiąc ta akurat polówka nie podoba mi się z tym miejscem na rejestracje. Widziałem inne i fajniej to wyglądało, ogólnie moim zdaniem zostało to zrobione chyba tak aby tylko było. Mi bardziej by chodziło o to aby rejestracja była bardziej w dolnej części zderzaka i z większą wnęka.

-- 17 Cze 2009 23:55 --

O coś takiego bardziej by mi chodziło :-)

Obrazek
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

no ale Ty chciales w szerokim zderzaku a ten jest waski i moim zdaniem troche dziwnie to wyglada juz wole rejstracje w szerokim zderzaku. :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
Metz
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Metz »

przecież to jest szeroki
p
paw150
Raczkujący
Raczkujący

No pewnie ze jest to szeroki, wąski jest całkiem inny i całość jest składana z dwóch części.
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

hehe ups rzeczywiscie :oops:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mnemo23
Newbie
Newbie

Post autor: Mnemo23 »

Czyli że chcesz przerobić na 6N po face liftingu? lipnie będzie wyglądać.
Awatar użytkownika
Grzechu
Fotomaniak
Kontakt:

Post autor: Grzechu »

Jeśli tablica w zderzak,to klapa z 6n2 by tu pasowała.... bo jeśli chcesz zaspawać na gładko, to imho nieładnie to będzie wyglądać..
Obrazek

Ślesin 09 ]I Miejsce[/color]-Naj bodykit 6n2 -> Ibiza look
III Miejsce-Rzut felgą (10 kija długości)[/colo
K
KoKo

Post autor: KoKo »

możesz to zrobić w domu kupujesz taką wkładkę w zderzak na rejstracje najlepiej pasuje od hondy prelude V gen wycinasz w swoim zderzaku dziurę na wymiar wkładasz w tą dziurę to przykręcasz podciągasz kable od podświetlenia i jest git
p
paw150
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Mnemo23""]Czyli że chcesz przerobić na 6N po face liftingu? lipnie będzie wyglądać.[/quote]

A niby dlaczego ?? nie chce przerobić polo żeby wyglądało jak po liftingu, chce po prostu zrobić tak aby wyglądała inaczej tak jak mi się podoba :-)

[quote=""Grzechu""]Jeśli tablica w zderzak,to klapa z 6n2 by tu pasowała.... bo jeśli chcesz zaspawać na gładko, to imho nieładnie to będzie wyglądać..[/quote]

A po co mam brać inna klapę z 6n2 ?? Tą zrobię w taki sposób żeby mi się podobała, i nie koniecznie nawiązując do klapy z nowszego modelu, obydwie w jakiś sposób trzeba było by przerabiać wiec szkoda kasy na inna klapę.

[quote=""polo91""]możesz to zrobić w domu kupujesz taką wkładkę w zderzak na rejstracje najlepiej pasuje od hondy prelude V gen wycinasz w swoim zderzaku dziurę na wymiar wkładasz w tą dziurę to przykręcasz podciągasz kable od podświetlenia i jest git[/quote]

Dzięki za pomysł :-) pomyślę nad nim :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”