Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Proste naprawy mechaniczne ogarniam ale z elektroniką mam tyle wspólnego co krowa z coca cola. Jakby by jakis dobry czlowiek z okolic Makowa Maz. Ciechanowa lub mniej wiecej te rejony , który chciałby pomóc to byłbym ogromnie wdzięczny :beg:
 Proste naprawy mechaniczne ogarniam ale z elektroniką mam tyle wspólnego co krowa z coca cola. Jakby by jakis dobry czlowiek z okolic Makowa Maz. Ciechanowa lub mniej wiecej te rejony , który chciałby pomóc to byłbym ogromnie wdzięczny :beg:  

A może wiecie od czego ta kontrolka od recznego? Czujnik od recznego odpinałem i nadal to samo. Poziom plynu jest odpowiedni. Nie mam pojecia czy klocki maja czujnik zużycia. Czy przy spięciu kabli od czujnika poziomu płynu powinno coś się dziać?
 A może wiecie od czego ta kontrolka od recznego? Czujnik od recznego odpinałem i nadal to samo. Poziom plynu jest odpowiedni. Nie mam pojecia czy klocki maja czujnik zużycia. Czy przy spięciu kabli od czujnika poziomu płynu powinno coś się dziać?  Moze z waszą pomocą uda mi sie ogarnąc moje zielone szaleństwo
 Moze z waszą pomocą uda mi sie ogarnąc moje zielone szaleństwo 

W poniedziałek pogrzebie moze cos sie uda zaradzić. Jeszcze raz dzieki za pomoc
 W poniedziałek pogrzebie moze cos sie uda zaradzić. Jeszcze raz dzieki za pomoc 

Piwo mu za to
 Piwo mu za to  Teraz sie ciesze wpełni sprawną polówka i już nikt nie zapyta sie czemu kontrolka (!) miga
 Teraz sie ciesze wpełni sprawną polówka i już nikt nie zapyta sie czemu kontrolka (!) miga 

jak mówisz że rozwiąże to problem, nie kojarzysz jakie to koszta?
 jak mówisz że rozwiąże to problem, nie kojarzysz jakie to koszta?