hmm widzialem ze starego scorpio ale wygladala troszke inaczej problem taki ze niewiem gdzie takiej szukac na allegro znalazlem tylko ze zderzakiem a ja chce sama dokladke;p
jakby ktos wiedzial gdzie mozna taka dostac w rozsadnych pieniadzach to dajcie znac
[quote=""PaVWel_G40""]hmm widzialem ze starego scorpio ale wygladala troszke inaczej problem taki ze niewiem gdzie takiej szukac na allegro znalazlem tylko ze zderzakiem a ja chce sama[/quote]
ja wytargałem ją ze złomu kosztowała mnie 5zł
proponuje też rozejżeć sie po jakiś auto złomach
też polecam ze scorpio, aczkolwiek ja mam troszkę inną niż pokazuje Balon. a jak znajdziesz na allegro na zderzaku jakas pisz zawsze do nich czy ci samej dokladki nie sprzedadza.
no wlasnie ze nie mam kiedy po zlomach jezdzic, dlatego najlepiej jak cos przez neta idzie zamowic, jak nic nie znajde bedzie golf 2 jak wiekszosc polo w SG
Odi a mozesz mi gdzies zalatwic taka? Naprawde nie mam kiedy polatac po zlomach. A ladna ta co pokazales.
Z corsy C na zlomie? moze chodzilo ci o corse B?
U siebie mialem waski hokej z golfa mk3, GT GTi ale waski szeroki jest z VRy i troche za wysoki jest. Troche rzezby jest przy montazu ale wyglada fajnie. Mi akurat kumpel dal ori z golfa. Z focusa widzialem jeszcze w polowkach.
Tu moja ex-pola. Obecnie polo jezdzi znow w mojej okolicy ale juz bez dokladki i podniesione.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673