[quote=""madmax""][quote=""Bart-wawa""]ruiville[/quote]
ma dobrą opinię - bierz :!:[/quote]
też tak sądze sam wymieniłem na taki własnie zestaw i narazie nie narzekam :acute:
ja w 4 autach wymienialem rozrzad i to nietylko w polo i smigaja tam paseg gates rolka ina.
demontowalem i pasek i rolke w seacie ibiza po przejechaniu na ty zestawien 74 tys i pasek niemial zadnych pekniec strzepien pasek gates rolka mila coprawda luz ale niepisczaczala .terazw w 2 polowkacha jezdze na tym zestawie i jest ok.
-- Pon Cze 15, 2009 9:35 pm --
ja w 4 autach wymienialem rozrzad i to nietylko w polo i smigaja tam paseg gates rolka ina.
demontowalem i pasek i rolke w seacie ibiza po przejechaniu na ty zestawien 74 tys i pasek niemial zadnych pekniec strzepien pasek gates rolka mila coprawda luz ale niepisczaczala .terazw w 2 polowkacha jezdze na tym zestawie i jest ok.
uuuuuuuuu to sprawdź sobie pasek po 15 tyś. może nie dożyć więcej.
Była rozmowa na ten temat i ludzie klęli na tego producenta, paski podobno są mało żywotne! :eek:
Kiedyś na forum jeszcze tym starym pisali ze Continental (inna nazwa Contitech) i Ruville to firmy co robiły oryginały do VW Polo. Ja tak zakupiłem i sam taż polecam. :-D