Wnęka na tablice z Golfa 3 wersja Usa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

Wnęka na tablice z Golfa 3 wersja Usa

Post autor: zibenio »

Chciałbym w mojej połówce w tylna klape wstawi wnękę na tablice rejestracyjną od golfa 3 wersja amerykanska czyli taka :

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Vol ... 946,270335

Jak myślicie czy będzie to pasowac i fajnie wyglądac czy wiocha? :good:
k
kaczor4011
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kaczor4011 »

[quote="zibenio"]Jak myślicie czy będzie to pasowac i fajnie wyglądac czy wiocha?[/quote]
troszke roboty z dopasowaniem bedzie, co do wygladu do juz zalezy od twojego gustu, mi sie widzi taka przeróbka

tylko mam jedno pytanko: czy masz taka wneke?? bo jest to spory rarytas, bardzo ciezko osiagalny, za klape trzeba dac ok 500-700zl, a znalesc sama wneke to chyba cud :D
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Według mnie prezentuje się super! :) ale zrobienie czegoś takiego może być faktycznie kosztowne... + zmiana na tablicę "kwadratową".

A tak w ogóle, to zaje***cie zrobiony GOLF :-D
k
kaczor4011
Raczkujący
Raczkujący

[quote="redzian"]+ zmiana na tablicę "kwadratową".[/quote]
podpowiem tylko ze dwurzedowa(kwadratowa) polska tablica jest za duza i brzydko wyglada (jest za wysoka) trzeba dorobic gdzies nowa , o amerykanskim rozmiarze (taka jak ma golf na zdjeciu) co przy kontroli policyjnej moze sie zle skonczyc :angry2: co najmniej zabraniem dowodu , a nawet i gorzej
Obrazek
Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

a gdzie można załatwic sobie taką rejestracje wie ktoś?
Awatar użytkownika
pawelec
Początkujący
Początkujący

Post autor: pawelec »

Kiedyś, na starym forum podło pytanie o całe klapy ver USA do polo. W USA nie było polo oferowane, ale w Japoni tak i turzol nawet zpodał link do zdjęć takiego polo. Z kwadtarową wnęką wyglądało super!
k
kaczor4011
Raczkujący
Raczkujący

[quote="zibenio"]a gdzie można załatwic sobie taką rejestracje wie ktoś?[/quote]
ciezko znalesc kogos kto ci dorobi tablice, pytaj w zakladach tloczacych szyldy, tabliczki itp, kiedys czytalem ze na jakims zlocie w niemczech tloczyli tablice, tylke ze mialy znaczek D (wystarczylo nakleic naklejke pl)
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

[quote="zibenio"]a gdzie można załatwic sobie taką rejestracje wie ktoś?[/quote]
Ale taką tablice można dorobić normalnie w urzędzie komunikacyjnym.
Przecież jak jeżdzą po PL amerykańskie auta, które mają nietypowe wnęki na rejestracje to mają takie tablice... i to się normalnie wyrabia w urzędzie... tylko nie wiem czy to nie musi być udokumentowane, że samochód musi mieć taką specjalną tablicę (nie ze względów stylistycznych) - ale chyba nie :)
k
kaczor4011
Raczkujący
Raczkujący

[quote="redzian"]Ale taką tablice można dorobić normalnie w urzędzie komunikacyjnym.
Przecież jak jeżdzą po PL amerykańskie auta, które mają nietypowe wnęki na rejestracje to mają takie tablice... i to się normalnie wyrabia w urzędzie... tylko nie wiem czy to nie musi być udokumentowane, że samochód musi mieć taką specjalną tablicę (nie ze względów stylistycznych) - ale chyba nie [/quote]
oczywiscie ze mozna dostac kwadratowa tablice(dwurzedowa) ale jak juz pisalem ta tablica jest za duza i brzydko wyglada, oryginalna tablica usa ma wymiary 6x9 cali
Obrazek
Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

no ale tu nie chodzi mi o taka duzą dwurzędową tylko właśnie o taką mniejsza :)
k
kaczor4011
Raczkujący
Raczkujący

[quote="zibenio"]no ale tu nie chodzi mi o taka duzą dwurzędową tylko właśnie o taką mniejsza [/quote]
takiej mniejszej w wydziale komunikacji nie dotaniesz, trzeba dorabiac
Obrazek
Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

ale właśnie gdzie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”