[6n2] problem ze sterowaniem turbiną

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pawelk
Newbie
Newbie

[6n2] problem ze sterowaniem turbiną

Post autor: pawelk »

witam koledzy

mam problem ze swoja polówka auto rozpedza sie do 80 czasem do 100km/h a potem nic wciskam pedał gazu w podłoge i nic. czytałem wasze posty i co nie co poczyniłem kroki w tym kierunku,a miamowicie zdemontowalem turbine okazało sie wszystko ok, wymienilem przepływomierz i zaworek N75 (włozyłem używany ale sprawny). jakis czas było dobrze i pewnego dnia znów sie zaczelo kupiłem nowy zaworek N75 i nic nie dało. proszę o pomoc może wy coś wymyślicie. A podłączyłem go i wyskoczyło wlasnie problem ze sterowaniem turbina i złe kodowanie kluczyka czy cos w tym stylu
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

Wszystkie podciśnienia drożne i założone poprawnie ?
p
pawelk
Newbie
Newbie

Post autor: pawelk »

Tak ale zauwazylem dzis wracajac od dziewczyny ze gdy auto sie rozgrzeje to przy wiekszej predkosci przelacza w tryb awaryjny
S
Stanley
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Stanley »

[quote="pawelk"]A podłączyłem go i wyskoczyło wlasnie problem ze sterowaniem turbina[/quote]Ztego opisu to i jasnowidz nic ci nie powie, podaj konkretny nr błędu, wtedy będziemy zgadywać co go boli.
[quote="pawelk"]i złe kodowanie kluczyka czy cos w tym stylu[/quote]To akurat nie ma związku z utratą mocy, dobrze byłoby abyś również podał nr błędu.
[quote="pawelk"]gdy auto sie rozgrzeje to przy wiekszej predkosci przelacza w tryb awaryjny[/quote]To może sugerować o przeładowaniu turbiny i stąd tryb awaryjny, ale bez konkretów nic nie wymyślimy.
Bez przecinaka i młota, to ch** nie robota.
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”