Tez ostatnio robiłem w mojej blacharke zeby nie było gorzej po zimie ale ceną mnie zaskoczyli(mimo iz mialem po znajomości  :shock: ). Rob smoked i na przyszły sezon glebe-to bedzie coraz lepiej
 Tez ostatnio robiłem w mojej blacharke zeby nie było gorzej po zimie ale ceną mnie zaskoczyli(mimo iz mialem po znajomości  :shock: ). Rob smoked i na przyszły sezon glebe-to bedzie coraz lepiej  Mnie tez czeka gleba na wiosne.  :piwo:
 Mnie tez czeka gleba na wiosne.  :piwo:Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Tez ostatnio robiłem w mojej blacharke zeby nie było gorzej po zimie ale ceną mnie zaskoczyli(mimo iz mialem po znajomości  :shock: ). Rob smoked i na przyszły sezon glebe-to bedzie coraz lepiej
 Tez ostatnio robiłem w mojej blacharke zeby nie było gorzej po zimie ale ceną mnie zaskoczyli(mimo iz mialem po znajomości  :shock: ). Rob smoked i na przyszły sezon glebe-to bedzie coraz lepiej  Mnie tez czeka gleba na wiosne.  :piwo:
 Mnie tez czeka gleba na wiosne.  :piwo:
 Dzisiaj wraz z klubowiczem Groszem postanowiliśmy zabrać się za rozebranie lamp w celu przyciemniania "mordy" czyli tzw. smoked
 Dzisiaj wraz z klubowiczem Groszem postanowiliśmy zabrać się za rozebranie lamp w celu przyciemniania "mordy" czyli tzw. smoked  Dodatkowo pomalowane zostały wnęki znaczka na czarno. Po całym dniu walki wyszło to mniej więcej tak (słaba jakość bo zdjęcia trzaskane telefonem):
 Dodatkowo pomalowane zostały wnęki znaczka na czarno. Po całym dniu walki wyszło to mniej więcej tak (słaba jakość bo zdjęcia trzaskane telefonem): 

Ogromnie Wam dziękuje!
 Ogromnie Wam dziękuje!    dobrze że wnękę pomalowałeś znaczka bo szara jest obrzydliwa
 dobrze że wnękę pomalowałeś znaczka bo szara jest obrzydliwa 

a Ty pawellini jak użyłeś zwykłego silikonu to czym prędzej zmieniaj go na klej albo silikon wys.temp... bo zacznie spływać i się topić.
 a Ty pawellini jak użyłeś zwykłego silikonu to czym prędzej zmieniaj go na klej albo silikon wys.temp... bo zacznie spływać i się topić.
 smoked musi być, wyjątkiem i wytłumaczeniem są tylko hoffele i inpro
 smoked musi być, wyjątkiem i wytłumaczeniem są tylko hoffele i inpro Dobra robota Paweł, jednak te długie rozmowy i moje tłumaczenie dało radę
 Dobra robota Paweł, jednak te długie rozmowy i moje tłumaczenie dało radę