6R Highline 1.2 TSI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

K
Kryzo
Newbie
Newbie

6R Highline 1.2 TSI

Post autor: Kryzo »

Witam wszystkich serdecznie,

Od kilku miesięcy obserwuję forum POLO, po tym jak zdecydowałem się na zakup właśnie tego modelu. Na auto musiałem czekać 4 miesiące, zamówienie poszło 20 maja, a auto odebrałem wczoraj. Póki co niewiele o samochodzie mogę powiedzieć, ale jestem bardzo zadowolony z wyboru. Jeździ się fantastycznie, mimo, że dopiero mam 180 km zrobione. To mój pierwszy nowy samochód, więc liczę na lata bezproblemowej eksploatacji :good:

Kolor: Czarny specjalny
Silnik: 1.2 TSI
Wersja: Highline
Dodatkowe wyposażenie: Climatronic, światła do jazdy dziennej z doświetlaniem zakrętów, radio RCD 310, sterowanie w kierownicy i gniazdo MEDIA In, Z tego co widzę, zmianie uległo podświetlenie radia i climatronica. Teraz jakoś lepiej się to komponuje z zegarami.

Póki co cieszę się niezmiernie nowym nabytkiem. Planów jako takich nie mam, może jedynie wrzuciłbym większe felgi... :acute:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

pozdrawiam, KRYZO
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

fajnie skonfigurowane, tylko żeby było w wersji 3d :D , tak jak piszesz większe kółko i sprężyny ze 30mm niżej i będzie gites :oki: chociaż teraz też mi się podoba.
Awatar użytkownika
sPoOn
Początkujący
Początkujący

Post autor: sPoOn »

No i elegancko, kolejna nowa Polówka na forum i czarna jak moja :) Gratuluję zakupu!

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

No ładna Polinka ;). Fajnie się komponuje ten climatronic, choć ja sobie poradziłem inaczej z ohydnym niebieskim.
Obrazek
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

Post autor: ecd »

No..ładna nowa polówka ;-) Gratulacje. Podoba mi się to nowe podświetlenie radia i climy. Szkoda, ze wcześniej było to niebieskie to niczego nie pasujęce :niewiem:
Pozdrawiam i przyjemnej jazdy.
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: jacekszymek1 »

bardzo fajne polo super silnik, fajny kolor i bogate wyposażenie jednym słowem bardzo mi sie podoba. gratuluje i życze bezawaryjnej eksploatacji pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „6R”