[quote="Albi"]thao lakier z Bmw mocca brown[/quote]
ah, to nie ten co ja chce
[quote="Albi"]udało mi sie znalesc czas i wpasc na chwile na m1[/quote]
kurde, a mialem byc, to bym zobaczyl na zywo ale kumplowi wyskoczyl amor i musielismy wrocic, a juz bylismy w zabrzu...
No panie teraz to już wyższa liga wnętrze ,fela, prawie wszystko na plus prawie bo nie widzi mi sie to, że przednie nadkola sa org a tylne z golfa.. jednak widać różnice. Fajna rejka z przodu ;-)
no widać niestety miałem nadzieje że tak przód nie bedzie wystawać jak tył ale wyszło jak wyszło a reperaturki z polo nie dało sie kupić i zostały wstawione z mk1 jeśli zostana koła na długo to przód myśle że zostanie tez przerobiony pod reperaturki z mk1 ale zobaczymy.
yoker1988
z reką na sercu w Gliwicach mamy tapicera samochodowego który jeśli dobrze sie pogada i powołasz na kogoś zrobi wszystko no piko belo radzio wsumie też szył i zrobił mu super ktoś inny ale ja polecam Gliwice jeśli ktoś chce namiary to podam na pw:)
no bo właśnie nie wiem czy dać moje fotele i kanapę do tapicera i obszyć je na ciemniejszy siwy z niebieskimi elementami czy kupić fotele i kanapę z 6N2 Highline gdzie boki są szare a środki niebieskie naprawdę zadbane znalazłem. Jak sądzicie ? Sorki ze się podpiąłem pod temat.
No tak ja chciałem orginał nadkola ale niestety z tymi kołami sie nie dało pozatym nie do dostania reperaturki z polo i wyszło mk1 przod zobaczymy jak koła zostana zmienione zimą to może i nie bede ruszał a jeśli zostana to wszystko do przemyslenia
a wczoraj przy niedzieli kupiłem RM-y ranty zamawiam 8,5 tył 7,5 przód i zobaczymy jak to bedzie wygladać jak cos to 13-stki leżeć bedą. W bbs-ie chce środki na złoto.