mari88
dalej jestem przy opcji 14 i szeroko,mam jedną rslke 8 cali na magazynie u siebie zamiast 9 cali jeszcze jedna 8 cali rsl znajde i jazda,9 cali zle nie wyglada ale to troche przy duzo,,,chyba ze kupie sobie mk2 które za mną tak chodzi i zapodam pakiet g60 wtedy Rslki z 6nki zginą w nadkolach a policja mi nagwizda
Przejezdzij sezon na 9J i pakuj 8J ale juz nie rsl, pomysl nad czyms innym w 14 w pełnej polerce, nie widze w tym aucie innego koła tylko i wyłącznie szerokie. a co do mk2 to ja bym został przy polo ; )
[quote=""Szakal""]chyba ze kupie sobie mk2 które za mną tak chodzi i zapodam pakiet g60 wtedy Rslki z 6nki zginą w nadkolach a policja mi nagwizda [/quote]
Dziś poprawiłem stalaki,,,gdyż dowód poszedł i trzeba sie zmienić z Rslek
Maly wypad i kilka fotek wpadło,noi była gadka o sprzedazy Polo,,Napisze tu w temacie jak ktoś chetny na Polo Gti prosze o wiadomosc na pw ..
Aż za bardzo a ja jeszcze chcialem robić klape japan i wygładzać zderzak ale ci niebiescy naprawde tak mi zazdroszcza tego auta a robie nim taki lans na miescie
damianese
szerokie koło schowane w poszerzonym nadkolu wygląda bee ,,, :crazy: wole tak jak jest teraz ja jestem juz przyzwyczajony do policji i stacj diagnostycznych,
Szakal
Cza im wytłumaczyć, że przepis jest z tego wzięty, żeby nie biły kamyki z bieznika A że bieżnik sie chowa, to powinno być ok Inna sprawa, że za naciąg tez mogą zabrać