[quote=""harsz""]witam, potrzebuje tylnej prawej lampy vw polo classic, 1996 r. vin: WVWZZZ6KZTR014559[/quote]
Prawdopodobnie będzie to nr: 6K5945112B. W ASO to koszt 303,38zł za nówkę sztukę.
Napisałem że prawdopodobnie, bo nigdy nie rozkminiłem dokładnie oznaczeń przy cześciach jeżeli jest to zależne od nr VIN. A niestety ETKA pokazuje części tylko do danego autka od modeli powyżej 2000 roku.
[quote=""czaja""][quote=""harsz""]witam, potrzebuje tylnej prawej lampy vw polo classic, 1996 r. vin: WVWZZZ6KZTR014559[/quote]
Prawdopodobnie będzie to nr: 6K5945112B. W ASO to koszt 303,38zł za nówkę sztukę.
Napisałem że prawdopodobnie, bo nigdy nie rozkminiłem dokładnie oznaczeń przy cześciach jeżeli jest to zależne od nr VIN. A niestety ETKA pokazuje części tylko do danego autka od modeli powyżej 2000 roku.[/quote]
witam serdecznie wszystkich.panowie bardzo was prosze o pomoc a mianowicie mam do wymiany lozyska kol przednich bo zaczely glosno domagac sie swojej emerytury ale mam taki maly problem ,do sklepu mam jakies 15 km i po rozebraniu auta niemam sie jak dostac po te lozyska (PKS kuleje jak wszystko w tym kraju) wiec chcialbym zamowic je wczesniej a ze mam dobry kontakt z wlascicielem hurtowni ktory sprzedaje ogromne ilosci samych lozysk moglbym sobie zamowic u niego nie tyle taniej co w tych samych pieniazkach a lepszej marki i tu nastepna prosba o dorade jakiej firmy,ja myslalem o FAG ale moze jest cos lepszego.wlasciciel tej hurtowni prosil tylko o numer lub oznaczenie lozyska bo nie ma katalogu do samochodow wiec bardzo was prosze o podrzucenie danych. jest to polo fox 1.4 diesel 92r .jestem w posiadaniu etki ale te oznaczenia katalogowe nic mu nie mowia wiec prawdopodobnie chodzi o ten numer zaznaczony na lozysku.dzieki z gory i pozdrawiam.
[quote=""haifa""]polo fox 1.4 diesel 92r .jestem w posiadaniu etki ale te oznaczenia katalogowe nic mu nie mowia wiec prawdopodobnie chodzi o ten numer zaznaczony na lozysku.dzieki z gory i pozdrawiam[/quote]
jakoś wcześniej nie widziałem tego posta. jeżeli masz ETKA i numery katalogowe łożysk to na stronie intercarsu znajdziesz to co cię interesuje. Teraz na ich stronie przy każdej części masz podane numery odpowiedniej ori części.
[quote=""qwertypol""]Witam, proszę o sprawdzenie nr przewodu wspomagania od pompy do maglownicy do Lupo 1.4TDI AMF[/quote]
Obstawiam że będzie to numer 6X1422893P. Ale podaj jeszcze rocznik auta bo to ma znaczenie.
[quote=""czaja""]
[quote=""qwertypol""]Witam, proszę o sprawdzenie nr przewodu wspomagania od pompy do maglownicy do Lupo 1.4TDI AMF[/quote]
Obstawiam że będzie to numer 6X1422893P. Ale podaj jeszcze rocznik auta bo to ma znaczenie.[/quote]
rok 2000. A taki sam występuje w polo 6n2 i Arosie?
1.4 16V AUA 6N2[/quote]
Jeżeli pytasz o to czy będzie pasować - to tak bedzie pasować. jeżeli chodzi ci o sam przewód to może być różnie, bo ETKA podaje kilka oznaczeń tego przewodu gumowego. zależy to od rocznika, i numeru VIN.
Sprecyzuj co potrzebujesz wymienić.
Prosze o sprawdzenie w ETKA numeru i podanie go. Chodzi o numer daszka od zegarow GTI wersja 6N2 . i czy jest mozliwosc zakupienia wewnetrznej czesci daszka tam gdzie sa wyciecia na zegary .
[quote=""yoker1988""]Prosze o sprawdzenie w ETKA numeru i podanie go. Chodzi o numer daszka od zegarow GTI wersja 6N2 . i czy jest mozliwosc zakupienia wewnetrznej czesci daszka tam gdzie sa wyciecia na zegary .[/quote]
Akurat zamawiałem dla siebie niedawno komplet czyli daszek + osłona do GTI to podam nr z faktury
nr części tulei która sie znajduje w mechanizmie sprzęgła w skrzyni (w jej korpusie), przy dźwigni mechanicznego wycisku, nie wiem jak to inaczej opisać.