[quote=""PaY""]nie ze miesiąc będziesz czekać tylko trafiło się ze bylem na urlopie

nie jestem urażony ani coś w tym stylu jak dobrze pójdzie dziś ogarnę jutro wyśle ale nie obiecuje na 100%[/quote]
[quote=""bialy0666""]to :yahoo: i czekam teraz cierpliwie

[/quote][quote=""maziunia""][quote=""forteller""]Witam,
Pieniążki wpłaciłem jakoś w połowie lipca, po drodze wysłałem emaila i PW. Status mi się w dalszym ciągu nie zmienił, wlepki również nie ma. Jak mam to rozumieć?[/quote]
Mamy okres wakacyjny - urlopy, wyjazdy i tym podobne...
PaYowi dopiero co się zwaliła do domu rodzinka po ponad 2 miesięcznej nieobecności. Klamotów po sufit, biedak ledwo co sam może się w tym galimatiasie odnaleźć... A tak na poważnie proszę o trochę cierpliwości. Na realizację wysyłki wlepek jest 30 dni, zgodnie z tym co zapisane. Przypuszczam, że lada dzień wlepa do Ciebie trafi.[/quote]
mam pytanie to jutro nadejdzie ?

a cierpliwość u mnie się skończyła :angry2: , można czekać rok dwa ale nie prawie dwa miesiące po wpłacie . całe szczęście iż PaY- owi tylko rodzinka się zjechała to kiedyś wyjedzie mam nadzieje i w końcu nadejdzie obiecane jutro

.jeśli mam jeszcze status kandydata to nawet wlepka jeszcze nie wysłana tak też jest napisane a 30 dni dawno upłynęły od wpłaty. i proszę nie pisać regulamin iż mam pisać na pw ,wydaje mi się iż regulamin obowiązuje obie strony. poco są regulaminy? po to aby je łamać , stare przysłowie a jeszcze aktualne . :hello: