a ja Ci powiem tak .. sam mam tela z navi , i antenka na BT .. odrazu napisze .. daruj sobie Symbiana i tak samo WM .. kup lepiej chdzby najtansza Mante i bedziesz zadowolony do tego zakup AM i juz

..mialem telefony z symbian s60 ( n-gage , sx ,6600 ..) ,s80 (9300,9500) s90 (e51 , e70 .. ) ,uiq (mota a925 - z wbudowanym gps) .. oraz Nokie 9300 .. symbian jest dobry do gier i rozrywki ( zreszta taki byl cel jego powstania ) z WM ..hp .. asus .. motke z klapka .. htc .. i wiele innych ( swojego czasu posredniczylem w handlu - bylem testerem) wm jest bardziej do zadan biurowych ale uwazam ze do navi jest lepszy .. pozatym wszystkie ,manty,larki ,mio itp sa na wm CE .. telefon to nie jest nawigacja i tyle ,pozatym trzeba patrzec do czego jeszcz sie chce ten tel uzywac ,do mp3 ,gier to symbian .. do pisania ,serfowania po sieci to wm ( nikt mnie nie przekona ze do sieci lepszy jest symbian ) zreszta wpadnij na spota albo na echo sie spotkamy to sbie potestujesz :)aha i na polske to tylko Auto Mapa