z podłączeniem na pewno będzie problem, bo nawet przelotek nie masz drzwi/karoseria. za lusterka nie wiem, co do podnośnika to najlepiej wyciągnąć silniczek z linkami z golfowskiego i zamontować do polowskiego podnośnika. gdzieś robiłem taką operację, poszukaj fotek bo wykładałęm.
Lusterka można założyć z golfa mk2 bo pasują ale będa chodziły po skosie czyli chcesz w góre a lusterko jedzie jakby do rogu. Co do szyb to każdy ma inny patent. Są dedykowane zestawy, można dopasować z tego czy tamtego. Opcji jest dużo. Na przelotki tez jest patent. Jak ktoś chce to moze zrobic zdjęcia jak to u siebie rozwiązałem
[quote=""Fox""]Lusterka można założyć z golfa mk2 bo pasują ale będa chodziły po skosie czyli chcesz w góre a lusterko jedzie jakby do rogu. Co do szyb to każdy ma inny patent. Są dedykowane zestawy, można dopasować z tego czy tamtego. Opcji jest dużo. Na przelotki tez jest patent. Jak ktoś chce to moze zrobic zdjęcia jak to u siebie rozwiązałem [/quote]
Ja poproszę te zdjęcia Może być na emila: grzrzesiek@vp.pl Dzięki
Dowiedziałem się z pewnego źródła, że szyby z seicento po przeróbkach pasują również do polo.
Lusterka el. z pasata b3/b4 podejdą, podejdą również od 6n, tylko trzeba mocowanie w lusterku przespawać o 45 st.
naturalnie z golfa mk II też pasują jak Fox napisałeś