Dziura w boczku.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

w
wiciu_81
Newbie
Newbie

Dziura w boczku.

Post autor: wiciu_81 »

Witam. Zrobila mi sie dziura w boczku od strony kierowcy, pewnie od lokcia. Czym to najlepiej zakleic ? Dziura jest juz dosc spora, rozdarla sie guma oraz tektura. Czym najlepiej skelic te tekture ? Jakims dwuskaldnikowym fillerem ? Cos na koniec pod kolor zeby wypelnic ubytek gumy ? Ew. ktos kto sie takimi rzeczami zajmuje z okolic Zabrza ?

dzieki i pzdr
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="wiciu_81"]Witam. Zrobila mi sie dziura w boczku od strony kierowcy, pewnie od lokcia. Czym to najlepiej zakleic ? Dziura jest juz dosc spora, rozdarla sie guma oraz tektura. Czym najlepiej skelic te tekture ? Jakims dwuskaldnikowym fillerem ? Cos na koniec pod kolor zeby wypelnic ubytek gumy ? Ew. ktos kto sie takimi rzeczami zajmuje z okolic Zabrza ?

dzieki i pzdr[/quote]
A jaki masz ten boczek? 3D, 5D? jaki kolor? Generalnie dość trodno "od łokcia" rozwalić ten materiał. Prędzej się ktoś rozpierał w aucie.albo jakimś narzędziem to zostało zrobione.
w
wiciu_81
Newbie
Newbie

3d, od poczatku jak kupilem to auto, to bylo widac , ze cos sie w tym m-cu dzieje. teraz jak guma puscila to zaczyna sie to wszystko powiekszac, juz nie wpomne o estetyce...

kolor szary...jednolity na calym boczku
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

Chyba nie bardzo warto bawić się w naprawę,szanse na przywrócenie poprzedniego wyglądu raczej mizerne.
Ja wymieniłbym boczek.Poszukaj po okolicznych szrotach,można wyrwać za grosze,bo na allegro to już nie koniecznie tanio i do tego przesyłka :scratch:
w
wiciu_81
Newbie
Newbie

ktos zna namiar na szrot w okolicach zabrza z polowkami ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”