Witam. Chce zamontowac elektryczne szyby, ale nie podoba mi sie wyglad przyciskow umieszczonych na konsoli środkowej. Jest mozliwosc zamocowania ich na drzwiach? Pozdrawiam.
[quote="Bieniek1984"]Możliwość jest zawesz ale ori to zawsze ori.[/quote]
tak jak kolega napisał, a poza tym musiałbyś kabelki dodatkowe do drzwi ciągnąc, i pewnie by już tak ładnie nie wyglądało,
moim zdaniem mija to się z celem
Kwestia gustu, aczkolwiek coraz wiecej aut( o ile nie wszystkie) maja sterowanie gdzies na drzwiach wiec chyba cos w tym jest. A przycisk taki jak w 6n2 =]
Suhhar chodzi Ci o te miejsce zaznaczone przeze mnie strzalka? Jesli tak, to prawdopodobnie tam sie nie da, gdyz ten czarny uchwyt nie jest w srodku pusty, jest po prostu caly zalany, aczkolwiek jak ktos lubi sie duzo bawic to jest to do zrobienia. Chyba, ze sie myle co do uchwytu.
tak dokladnie mialem to miejsce na mysli ale jak to jest zrobione w golfach ? ze tam normalnie jest wsadzone ? moze by dalo tylko rade ten caly uchwyt wymienic na golfiowski i kwestia podlaczenia kabelkow nie ? nie znam sie za bardzo na tym ale mysle ze byloby to bardziej praktyczne otwieranie szybek niz to co jest
Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
W golfie jest calkiem inna tapicerka, takze uchwyty nie beda pasowac. Pozostaje mi kombinowac w drzwiach, bo w konsoli mi sie jakos nie widza te przyciski. Pozdrawiam.
jedyna opcja (oprócz oryginalnego miejsca) to w drzwiach tak jak na fotce z uchwytem może być problem bo przy golfie jest troszkę inny i trzeba by jakoś złączyć skleić ten uchwyt z boczkiem żeby podczas otwierania nie została ci rączka w ręku