** "RUBIN" 6N od Sancez'a **

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

S
Sancez
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sancez »

Podświetlenie sprawdza się, ale radzę porządnie sprawdzić połączenia lutowane, bo mi wydawało się, że jest ok wszystko a po jakimś czasie lubi znikać podświetlenie temp i poziomu paliwa :/

Nazwę spray'u dodam wieczorem bo teraz nie pamiętam. Dokładnie to miałem samą gąbeczkę od małego wałka i na nią napsikałem na rogu farby. Potem punktowo nanosiłem, nie "wycierałem" tylko delikatnie przyciskałem. Podkładu nie nakładałem tylko odtłuściłem. Choć tutaj UWAGA ! Plastiki robią się wtedy szare i z moich obserwacji warto delikatnie zmatowić bo farba kiepsko kryła :/ Co ważne, na koniec machnąłem jeszcze z 2 warstwy lakierem do paznokci czerwonym.

Spray to najzwyczajniejszy DUPLI-COLOR :)
S
Sako11
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Sako11 »

Polóweczka zacna do zobaczenia na drodze :grin:
Było POLO 6N 1.0 1997r Yellow Bahama

JEST COŚ CO NIGDY NIE UMIERA TO MIŁOŚĆ DO VOLKSWAGENA!!!!!!!!!!!!!

Byłe Moje Polo >>> viewtopic.php?f=29&t=23723
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

Gdybyś zakupił Hella black LED to był by wypas :D Mi się black magic wogole nie podoba... ni to clear ni to smoked, takie nijakie...Albo dymić ori, albo kupować cleary... Ale Black led już wylądają inaczej :) Polo ładne, ale jeszcze na glebe musi trochę pójść :)

Żarówki diodowe odradzam, żadna dioda nie zaświeci tak ładnie i mocno jak żarówka. Ja mam u siebie diody ale to z czystej chęci oszczędzania energii :)
S
Sancez
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sancez »

Diody chciałem tylko do oświetlenia wnętrza zastosować - np bagażnika. Pakować w klosze napewno nie ;)

Co do Hella Black Led - nie podobają mi się "stare" auta z lampami ledowymi jak od nowego Audi A5 :P Może kiedyś się przekonam :)
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

no nie zaraz wyskocze z butów :D 6n stare ? moje jest prawie pełnoletnie i przerzywa nowa młodosc ! :D ale fakt ledów nie załozyl bym nigdy. jedyne ledy mi sie widza na przodzie w dayline sonara z delikatnym badlookiem.

autko ma potencjał. czekam na wiecej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”