Pat - Polo 6N AEF

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Nie chcesz może sprzedać sprężynek? :)
P
Pat
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pat »

[quote="patyczak0r"]Nie chcesz może sprzedać sprężynek? :)[/quote]

Nie chce, były wystawione w giełdzie przez chyba 2 miesiące i nikt się nie zainteresował teraz jeżdżą już znowu na polo :)

Wrzucę parę fotek wnętrza a na dniach umyje gada i dam normalne zdjęcia dodam że szerokie zderzaki są już zmatowane prawie trzeba się jeszcze trochę przy nich pobawić i zagoszczą na aucie :blind: :blind: pomalowałem też w końcu progi w kolor bo udało mi się dorobić mój nie szczęsny lakier i nie wyszło nawet tak źle ale to ocenicie jak dodam fotki auta po umyciu..

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
P
Pat
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pat »

Ostatnio mam coraz mniej czasu na zajmowanie się polowozem mam swoje sprawy które są ważniejsze niż auto :) nie mam nawet czasu polakierować szerokich zderzaków tylny leży zmatowany w garażu a przedni wala się po pokoju... ale co nie co tam porobiłem pomalowałem progi w kolor w końcu po wcześniejszym zdarciu do gołej blachy i zakonserwowaniu wymieniłem bębny, szczęki, linki, olej i filtry i to chyba na tyle z zrobionych rzeczy myślę ze kiedyś się znajdzie czas na to by polakierować te zderzaki to będzie co pokazać a jak narazie pokaże wam fotki jak ogólnie autko wygląda i w końcu pokaże te moje audio

Wymiana bębnów i szczęk, cylinderki zostały bo były w porządku
ObrazekObrazek
I bębny i szczęki (cały komplet z samoregulatorami) były z TRW jedynie linki z AD Auto

Audio
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Grać gra nawet fajnie, co prawda był plany żeby skrzynia miała swój osobny 2 kanałowy piec ale fundusze niekiedy psują takie plany więc wszystko leci na jednym 4kanałowym..

Ogólne

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pozdroo;)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Bardzo ładnie się prezenci! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”