[quote="patyczak0r"]Nie chcesz może sprzedać sprężynek? [/quote]
Nie chce, były wystawione w giełdzie przez chyba 2 miesiące i nikt się nie zainteresował teraz jeżdżą już znowu na polo
Wrzucę parę fotek wnętrza a na dniach umyje gada i dam normalne zdjęcia dodam że szerokie zderzaki są już zmatowane prawie trzeba się jeszcze trochę przy nich pobawić i zagoszczą na aucie :blind: :blind: pomalowałem też w końcu progi w kolor bo udało mi się dorobić mój nie szczęsny lakier i nie wyszło nawet tak źle ale to ocenicie jak dodam fotki auta po umyciu..
Ostatnio mam coraz mniej czasu na zajmowanie się polowozem mam swoje sprawy które są ważniejsze niż auto nie mam nawet czasu polakierować szerokich zderzaków tylny leży zmatowany w garażu a przedni wala się po pokoju... ale co nie co tam porobiłem pomalowałem progi w kolor w końcu po wcześniejszym zdarciu do gołej blachy i zakonserwowaniu wymieniłem bębny, szczęki, linki, olej i filtry i to chyba na tyle z zrobionych rzeczy myślę ze kiedyś się znajdzie czas na to by polakierować te zderzaki to będzie co pokazać a jak narazie pokaże wam fotki jak ogólnie autko wygląda i w końcu pokaże te moje audio
Wymiana bębnów i szczęk, cylinderki zostały bo były w porządku
I bębny i szczęki (cały komplet z samoregulatorami) były z TRW jedynie linki z AD Auto
Audio
Grać gra nawet fajnie, co prawda był plany żeby skrzynia miała swój osobny 2 kanałowy piec ale fundusze niekiedy psują takie plany więc wszystko leci na jednym 4kanałowym..