Ja tez mam w tym roku Fulde i wczoraj troszkę przetestowałem oponki i myślę że na śniegu spisują się bardzo dobrze i w dodatku jak na zimówki to są nadzwyczaj ciche, co cieszy .
ja kupiłem w tym roku najtańsze jakie znalazłem o dobrej opinii internautów 8-)
kupiłem już w październiku na wodzie nawet nawet się spisują
Dzisiaj miałem okazję przetestować na zamarzniętej nawierzchni jak i na śniegu
Wg mnie git się trzymają drogi co ciekawe mniej szumią niż moje 195/50 letnie 8-)
175 na 14calach Sava ESKIMO S3 za sztukę dałem 148 zł wraz z wyważeniem.
opony wyprodukowane we Francji.
Stawiam na FULDĘ. Jeździłem a SAWIE, DUNLOPIE, BARUMIE, FULDZIE.Z wymienionych najlepsza według mnie FULDA. A jeśli chodzi o cenę to za BARUM 185/60R14 zapłaciłem ostatnio z założeniem i wyważeniem 119 zł/szt. (nowe opony z 2008r.).
Pozdrawiam.A.
moje fuldy na obecne warunki są debeściackie!! nawet na DTŚ przy 100km na godzine pewnie sie jechało jechałem lewym pasem 20km i nikt nawet sie niezbliżył. Pewnie sie prowadzi i kontrole nad autem ma sie jak talala i faktycznie są ciche
Rowniez polecam Fulde. Cichutkie nawet przy znacznych predkosciach, na mokrym i sniegu trzymaja super.
Tez mam felge 4.5 cala i mam zalozone 155/70/R13 za 106 zl sztuka
A konkretnie to takie opony: http://www.oponeo.pl/dane_opony/49/4559 ... 75_q.htmlx
[quote=""Aoox""]W testach wygrywa Goodyear Ultra Grip 7+ chyba najlepsza zimówka na rynku.[/quote]
może i wygrywa ale koledze chyba chodzi o stosunek jakości do ceny