[quote="Borek"]Czym malowane zaciski? W 14" taki rozmiar tarczy już naprawdę męsko wygląda[/quote]
Tam juz miejsca nie ma.Delikatny przeswit.Malowane jakim sprayem do zaciskow.
[quote="bubel69"]Zaciski i tarcze z jakiego auta? I czy pasowały plug and play?[/quote]
Wszystko pasuje p&p.Z polo z silnikiem 1.416v(100KM).
Zeby nie bylo,ze sie nic nie dzieje.Leca nastepne fanty.Jak belka z tarczami z gti,stab z gti,kierownica raid(polecona przez inco),sterowanie z pilota centralnego zamka i dokonczenia podswietlenia.
[quote="mareck"]taki sobie?? jak dla mnie grubo[/quote]
Taki setup jest na codzien.Tam jest 5cm do wachacza(pomiar z Nysy i przy okazji najnizsze polo,bo nikt inny nie startowal).Zmiana opon na 195/40,wywalenie pomocniczych,skrecenie gwintu na maxa i podciecie podluznicy pozwoli polozyc polo na wachaczach.Czyli najwieksza gleba bedzie dla mnie.
o nawet nie wiedzialem ze startowales do glebo-pomiarow, narazie cie przebijam o 5mm na powaznie fajnie fajnie jest gleba konkret i ladnie sie prezentuje autko dzialaj panie a bedzie fajny projekt w jedynym slusznym kolorze hehe
Bylem sobie wczoraj na hamowni i wynik mnie troche zaskoczyl.69KM i 124NM.
1wykres z zamknieta maska,a drugi z otwarta.Czyli trzeba zrobic doplyw zimnego powietrza.
Wykresik:
i porownawczy z seria(prawdopodobnie brak kata)Znaleziony w internecie.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 11:47 przez przem_polo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak na AEX wynik niezły, chociaż nie wiadomo ile miałeś na seryjnym filtrze, bo jak wiadomo te silniki miały maly bonus od fabryki w postaci kilku koni, nie myślałeś o sportowym kolektorze ? sam chyba kiedyś z ciekawości wybiore sie na hamownie.
[quote="mari88"]Jak na AEX wynik niezły, chociaż nie wiadomo ile miałeś na seryjnym filtrze, bo jak wiadomo te silniki miały maly bonus od fabryki w postaci kilku koni[/quote]
Ja mam brak kata,stozek i strumienica.Dodalem porowncze znalezione na necie.
[quote="mari88"]nie myślałeś o sportowym kolektorze[/quote]
Gdyby nie cena to pomyslalbym.
[quote="mari88"]sam chyba kiedyś z ciekawości wybiore sie na hamownie.[/quote]
Bylo by jakies porownanie wtedy.
No bonus do przewidzenia, i coś tam masz pozmieniane więc + kilka koni mogło dojść . Te 60KM polówkowe zestawione z jakimikolwiek papierowymi 60KM zawsze zaskakuje, no i duzy moment jaki mają te silniki. Kiedys fumfel zhamował cordobe, przebieg ok 220.000 do tego auto mocno zaniedbane i wyszło 67KM co też było dużym zaskoczeniem
[quote="arczyk17"]ile kosztuje taka hamownia bo tez bym sie wybral[/quote]
Ja placilem 50zl za 2 pomiary.Tylko to bylo grupowe hamowanie.Normalnie 150.
Musze zrobic dolot zimnego powietrza i odizolowac cieple.Powinno byc lepiej.
Bede staral sie na mowic krzydolar,bo on ma to samo co ja tylko zamiast stozka,wkladke w seryjnym filtrze.