Polo 6N by qK. Full Classic OEM+

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

No oponki mam juz mozna powiedziec załatwione takze juz niedługo bedzie na felgach

W drodze są już lampki:
http://allegro.pl/lampy-tylne-vw-polo-6 ... 97268.html

I mysle coraz bardziej nad zawiasem, najtaniej byłoby kupić narazie same sprężyny -40
Ale czy ori amory to wytrzymaja to pierwsze pytanie
No i jak beda na ori amorach sport sprezyny to czy nie bedzie wtedy duzego kłopotu z tym ocieraniem kół ;/

Dzieki za wszystkie komentarze :)
To mi bardzo dużo pomaga w którym iść kierunku :)
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Kupiłeś najbardziej wieśniackie lampiony :grin:
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Dlaczego najbardziej wieśniackie ? ;(

W duzym stopniu o ich zakupie zdecydowało to ze była bardzo dobra okazja cenowa bo nigdy nie wydałbym prawie 500zł na tylne lampy.

Ale mimo wszystko te jakos zawsze mi sie podobały, no i rzadko spotyka sie diodowe.
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Widziałem je kiedyś na żywo i średnio wyglądają,ale na pewno lepiej niż te lexusy ;) Za tą cenę wolałbym HBM :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Tak jak mowilem wczesniej, gdyby nie przystępna cena to na pewno bym takich nie kupił, bo stać mnie było co najwyżej na lexusy a to tak jak sam wiesz chyba najgorsze lampy jakie mogą byś także zaryzykowałem no i zobacyzmy, najwyżej się sprzeda jak się zawiodę na wyglądzie.

Ale szczerze to od samego początku się na nie nastawiałem bo nastawiam się na czerń, także myslalem o tych lampkach do tyłu, w błotnik czarne cleary no i do przodu też coś czarnego.
Czas pokaże ;)
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

To racja, ale gdybyś miał czerwony samochód albo różowy jak Pan Czajkowski to pasowało by, do tego koloru to nie pasuje poprostu. Wystarczy ze przyciemnil bys ori lampki a kase ktora przeznaczyles na te wydal na springi i juz mial bys glebe :) Powiem Ci tak. Z tyłu sportowe sprezyny moga byc na ori amorach, ale z przodu musisz kupic sport amor + sport sprezyna bo wytlucze sie amor moment, chyba ze jezdzisz po drogach rownych jak stol :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

No i wlasnie na takie wskazówki na temat zawiasu czekałem :)
Teraz juz bede wiedzial jak podchodzic do tematu :)

To Twoim zdaniem pomysł z czarnymi lampami z tyłu, z przodu i kierunkami w blotnikach to zły pomysł?
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Do Twojego koloru pasowały by lampki z 6n2, całe czerwone. Według mnie, ale to Twój vwóz i nie mnie ma się podobać tylko Tobie, pamiętaj o tym :) Widziałem polo w takim samym kolorze, z lampkami z 6n2. Napisz do Hiszp4na, jego dziewczyna/siostra (nie wiem) ma polo w takim kolorze jak Ty z lampkami z 6n2, wygląda bardzo ładnie. Ewentualnie zrób zdjęcie tyłu i poproś w specjalnym temacie o Virtual Tuning z lampami z allegro i z lampami z 6n2, wtedy ogarniesz co Ci się bardziej podoba :) A smoked front i przyciemnianie kierunków można zrobić swoją drogą, chociaż jeżeli lampki z 6n2 byś wybrał to lepiej zostawić białe :)

Co do zawiasu piszę ze swojego doświadczenia, 4 miechy jazdy na springach -40 i ori amorach i podczas jazdy mam odgłos jak by mi ktoś młotkiem uderzał w amortyzator, dlatego kupiłem już amorki do przodu H&R :) ciekawy projekt się zapowiada :) bodżet duży masz jeśli można spytać ? :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Lampki diodowe czy tak czy tak założe i sprawdze bo juz w poniedzialek zostały zamowione, Virtual Tuning sobie zrobie bo bawilem sie w tym i zobacze jak to wyglada. Nie powiem bo 6n2 mi sie podobaja ale coraz wiecej ludzi takie ma i są takie "zwykłe" dlatego pomyslalem o czyms innym, mniej spotykanym. No wlasnie przez lampy i opony do alu nie mam budżetu. Ale prawdopodobnie 2 lipca gram imprezę w Ibizie Boguszewiec jesli ktos chcialby przyjechac ;p
Wiec 400zł bym dostał za tą impreze wiec pomyslalbym wtedy o zawiasie. Mysle na poczatek o -40,-40.
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

400 zł starczy Ci na używki amorki z springami lepszej firmy, lub jak dołożysz trochę grosza to nówki sztuki np ta technics.
mam dla Ciebie coś takiego, nie moja aukcja więc gdybyś miał się decydować to lepiej szybciej :) bo gwint w miarę tani. http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwin ... 54753.html
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

No cena naprawde dobra i pewnie jeszcze by sie dogadał, ale wczesniej niz po 2 lipca nie bede mial kasy ;/
Znalazłem na allegro fajne uzywane sportowe zawieszenie i koles chce za komplet 200zł, wymontował to z polówki bo sprowadza z niemiec. Mysle ze tez byłoby warto. No ale na pewno gwint lepszy. Bede myslal jak tylko bedzie kaska.
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

gleba musi byc :D
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Dokładnie. Jeszcze jak nie mialem samochodu to zawsze twierdziłem że FELE to podstawa, bez tego nie ma zadnego wygladu.
A zaraz za felgami jest GLEBA, i od tego momentu dopiero zaczyna sie zabawa :) Lampy trafiły po drodze bo byla dobra okazja, ale to nie zmienia faktu ze nastepna jest gleba :)
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

masz juz te lampy ? :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Idą z anglii takze jeszcze nie mam. jak tylko beda to wrzucam fotki. powinny nawet dzis dojsc, chyba ze jutro(o ile jutro kurier jezdzi), max w poniedzialek ; /
Polo 6N by qK.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”