Witam. Dawno się nie odzywałem, więc czas coś przedstawić. W moje ręce trafiły Borbetki. Felgi były wyczyszczone i zostały pomalowane oraz zostały wypolerowane ranty. Oto kilka fotek z przymiarki. Aktualnie czekam aż sprowadzą mi oponki
Jak dla mnie ładnie się prezentują. Może w przyszłości środek pójdzie w białą perłę albo pójdą całe w polerkę. :bigok:
Na koniec mały projekcik w paincie :hlol:
Zostały wywalone listwy z drzwi, klamka poszła w kolor, znaczek w czarny mat i pola poszła jeszcze bardziej w dół. Na szyby nie patrzcie. Poniosło mnie
Witam. Oponki już założone i koła trafiły do auta. Rozmiary opon uległy zmianie. Na przodzie znalazło się 175/50/14, a na tył 195/45/14. Wolałbym poprzednie rozmiary, ale po założeniu 175 na 8J panowie w wulkanizacji stwierdzili, że rant opony wyjdzie mi podczas jazdy i opona zleci z felgi i nie chcieli tak mnie "wypuścić".
Oto kilka fotek. Niestety nie mam zdjęć jak wygląda teraz autko. Muszę dopiero porobić.
Postaram się w najbliższym czasie porobić parę fotek.
Zibi1541
"po założeniu 175 na 8J panowie w wulkanizacji stwierdzili, że rant opony wyjdzie mi podczas jazdy i opona zleci z felgi i nie chcieli tak mnie "wypuścić".
stary co to za wulkanizacjia?? nie na takich sie jezdzi i opona nie zlatuje,ale moze ty latasz szybko autem ,pozatym ogolnie auto fajne i zadbane,pozdro
Witam po dłuższej nieobecności. Nie miałem czasu ostatnimi czasy wrzucić zdjęć Poli na kółkach, więc nadrabiam to teraz.
Tu fotki z moimi wszystkimi furkami.
Tutaj fotka z ustawiania kątów i zbieżności.
I na koniec mały projekcik. Bawiłem się trochę w paincie grilem, zderzakiem i listwami bocznymi.
Tu fotka oryginalna:
Tutaj zostały usunięte "małe" wloty w zderzaku.
Tutaj wszystkie boczne wloty i znaczek poszedł w czerń.
Tutaj z grilla usunąłem logo VW
I na koniec wyleciały listwy z drzwi.
I teraz pytanko do was. Która opcja najbardziej wam sie podoba grilla i zderzaka, bo listwy wylatują na 100.