Witam! Mam dziwny problem jezeli chodzi o nawiew. Gdy ustawie na cieply nawiew to cieplym powietrzem wieje tylko na szybe, a z kratek zimnym. Dodam ze na nogi tez wieje zimnym. Jak to w ogole mozliwe?
[quote=""qwertypol""]ostatnio jeszcze po odpaleniu śmierdzi mi przez chwilę z nawiewu (klima i wiatrak wyłączony) wcześniej tego nie było. Klima do odgrzybienia?[/quote]
możliwe. ale sprawdź w jakim stanie jest filtr przeciwpyłkowy - ten w podszybiu. lubi się tam nagromadzić syfu typu liście i potem to gnije.
Jedz odgrzybic klime. Co prawda 100 nie Twoja ale dobija Ci tez klime, bedzie lepiej chlodzic. Nie zdrowe jest jezdzic z taka klima. Nabawisz sie jakiegos badziewia. Nie mowie ale klime powinno sie co roku odgrzybic.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
[quote=""marcin86""]Jedz odgrzybic klime. Co prawda 100 nie Twoja ale dobija Ci tez klime, bedzie lepiej chlodzic. Nie zdrowe jest jezdzic z taka klima. Nabawisz sie jakiegos badziewia. Nie mowie ale klime powinno sie co roku odgrzybic.[/quote]
jak się skończy sesja to pojadę. Bo po zakupie nie odgrzybiałem.
Jeszcze takie pytanie gdzie jest klapka sterujące obiegiem wewnętrznym/ zewnętrznym i na jakiej zasadzie działa?
A odgrzybianie to co lepsze ozon czy ultradźwięki?