[9N3] jak otworzyc centralny bez pradu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
matanga
Newbie
Newbie

[9N3] jak otworzyc centralny bez pradu

Post autor: matanga »

Witam mam polo 1.9 z 2007 r jest po spaleniu komory silnika wiec stopil sie akumulator i cala wiazka elektryczna po lewej stronie. czy jest jakis sposob na otwarcie dzwi zaryglowanych?
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Na pewno możesz otworzyć bagażnik kluczykiem. Nie wiem jak z drzwiami - czy podniesie się rygiel, bo nie miałem okazji tego sprawdzać. Jeśli nie, otwierasz klapę, wchodzisz do auta przez bagażnik, a potem od środka da radę ciągnąc za klamkę, mechanicznie podnieść rygiel.
b
brati85
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: brati85 »

Jeżeli posiadasz kluczyk to otworzysz drzwi kierowcy przy jego pomocy. Resztę jak potrzebujesz to już od środka trzeba otwierać. Jeżeli nie, to chyba tylko jakiś warsztat albo włamywacz pomoże. A co do bagażnika, to nie wiem jak w twoim polo, ale w moim, rok młodszym, nie ma zamka na kluczyk w klapie bagażnika.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Nie rozumiem czegos. Masz spalone auto i nie sprawdziles czy sie otworza drzwi? Jesli poszedl akumulator to tak jakbys go nie mial. Otworzysz drzwi kluczem, bo nie ma zasilania, ktore by blokowalo spowrotem. Przeciez jak auto sie palilo to chyba nie powiesz ze zapalilo sie samo jak silnik byl wylaczony.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”