POLO 6N by Gelo vr6

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

G
Gelo8976
Newbie
Newbie
Kontakt:

POLO 6N by Gelo vr6

Post autor: Gelo8976 »

Witam o to moja mała błyskawica
Polo 6N 96r 1.4 (vr6) :D
Autko kupiłem w takim stanie jakim jest na zdjęciach będzie cała malowane i odmładzane dla chcącego nic trudnego jestem młody tak wiec uratować polóweczkę będzie dla mnie miłym wyzwaniem i przyjemnością patrząc jak autko wraca do stanu perfekt :)

Wyposarzenie
-wspomaganie kierownicy
-abs
-centralny zamek
-regulowana kierownica

Modyfikacje
-Swap silnika z 1.4 na vr6 :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Niedawno na allegro wisiało chyba z tego co kojarzę. Fakt, roboty przynajmniej na zewnątrz od cholery, ale gotowe podane na tacy VR6 chyba warte ;). Chetnie bym się przejechał tym, daleko do Łęczycy nie mam, może kiedyś jakiś spocik :D
G
Gelo8976
Newbie
Newbie
Kontakt:

Dokładnie było to polo na allegro i zgadzam się sporo pracy mnie czeka ale miałem wcześniej e36 coupe i tez kupiłem w kiepskim stanie wyrestaurowałem je i sprzedałem a to cacuszko juz idzie do malowania jutro jest przygotowane stoi w garażu :)

Kolor będzie taki sam czerwony tylko myślałem żeby pomalować maskę , dach , i tylna klapę na czarno?
Ostatnio zmieniony 07 cze 2011, 13:10 przez Gelo8976, łącznie zmieniany 1 raz.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

kolor zostaje taki jak jest? jakieś plany?
G
Gelo8976
Newbie
Newbie
Kontakt:

[quote=""damianese""]kolor zostaje taki jak jest? jakieś plany?[/quote]

Tak kolor zostaje taki sam , co do planów dalej to zmiana lamp przednich na po liftowe i tylnich
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Gelo8976""]myślałem żeby pomalować maskę , dach , i tylna klapę na czarno?[/quote]
Dach tak, maska i klapa na nie :)
[quote=""Gelo8976""]co do planów dalej to zmiana lamp przednich na po liftowe i tylnich[/quote]
Tutaj podobnie jak Damian pisze, tył jak najbardziej, przód to gruba rzeźba. Musiałbyś zmienić pas przedni, błotniki, maskę... Krótko mówiąc nie warto.

A Polo zdaje się od Mijomaru z Kielc, ich drugie 6N z VR turbo daje radę :D Działaj działaj, wóz ma ogromny potencjał. Zastanawia mnie tylko zachowanie tego potwora na drodze (szczególnie śliskiej).
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

[quote=""JuStIcE""]A Polo zdaje się od Mijomaru z Kielc, ich drugie 6N z VR turbo daje radę :D Działaj działaj, wóz ma ogromny potencjał. Zastanawia mnie tylko zachowanie tego potwora na drodze (szczególnie śliskiej).[/quote]

mnie bardziej by zastnawialo jak przy wiekszej predkosci wchodzi w zakret, bo co jak co ale VR6 ciezki potwor, pokaz lepiej jak to smiga :)

pozdrawiam
G
Gelo8976
Newbie
Newbie
Kontakt:

o przeprowadzonych dalszych modyfikacja będę na bierzaco pisał zastanawiam się własnie nad tym czarnym kolorem własnie kolega wyżej napisał ze sam dach wydaje mi się ze połączenie czarnego dachu z maskę ładnie z czerwonym by się komponował
ale są gusta i gusciki :-D
Awatar użytkownika
PiterVR6
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: PiterVR6 »

silnik tragedia ustawiony pewnie wisi nisko ? daj foto od dołu auta
czekam na film jak sie to zbiera do setki :mrgreen:
G
Gelo8976
Newbie
Newbie
Kontakt:

Zgadza się dosyć nisko jest włożony bo miska olejowa jest bardzo nisko i własnie nawet posadzenie go na glebie nie wchodzi w grę
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

mam nadzieję, że w niedługim czasie jak ogarniesz wszystko tak jak mi się osobiście marzy trafisz na top 6n w pl bo baze masz genialna! kupiłeś auto nad którym ja wzdychałem... ajj tylko niech nie poniesie Cię ułańska fantazja i nie zrób z auta promocji dla tesco!

trzymam kciuki za projekt, od dziś będę najczęściej odwiedzał ten projekt!
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

odpusc maske i dach. fajne na sezon. wiem co pisze bo miałem ;] jezeli chcesz zobaczyc jak wyglada połaczenie czarnej maski i dachu z czerwona buda to wejdz obczaj mój temat na któryms forum
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Troche roboty jest przy niej ale targicznie jeszcze nie jest .Troche czasu i wróci jej blask .

Chętnie bym usiadł za kółkiem jak na nią patrzę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Tak jak napisał inco bazę masz genialną, teraz trzeba robić tak, żeby wszystko trzymało poziom ;)
G
Gelo8976
Newbie
Newbie
Kontakt:

Własnie wiem i będę się starał doprowadzić ja do stanu perfekcyjnego nie żaden WIEŚ TUNING
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”