witam, mam pewien problem od 2 h probuje naprawic zegary ktore popsulem na wlasne zyczenie... a mianowicie swieci mi kontrolka poduszki poprzez spalony sensor i tak wpadlem na pomysl zer wykrece zarowke lecz po rozebraniu zegarow ukazaly sie diody wiec chcialem ja zamalowac... i na zegarach po stronie predkosciomierza jest taka biala puszeczka rozebralem ja i ukazaly sie tryby... problem polega w tym ze raczej poprawnie to skladam czyli te tryby a predkosciomierz nie dziala pomocy
To fajnie... w takim razie moje drugie pytanie... liczniki od innego polo jesli bede kupowal na co patrzec...czy tylko i wylacznie na skale predkosciomierza?? czy cos jeszcze?? Zauwazylem ze zegary na allegro maja inny tyl niz moje chociaz z przodu niczym sie nie roznia... aha i czy podejda zegary z lupo?? takie biale...
Podejdą zegary z Lupo. Skala też nie ma znaczenia. Możesz kupić np. zegary z GTI lub 16V 101KM (do 240km/h). Podejdą nawet te czarne z Arosy po lifcie Tylko z nimi już potrzeba lekkiego modzenia.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
Ogladajac zegary z lupo zauwazylem ze maja miejsce tylko na jedna wtyke a te w polo na dwie wiec nie wiem jak to jest?? Tylko i wylacznie na obrotomierz mam zwrocic uwage?? Jesli skala predkosciomierza bedzie na 240 a nie tak jak u mnie na 220 to nie bedzie oklamywal??