[quote=""przem_polo""][quote=""wojtsen1""]dzięciołowe a3[/quote]
Jakie kolo chcesz w zamian dac?Chyba nie oklepane rm-y,ktore ma juz kazdy liczacy sie vw.[/quote]
rm to 15 ... A co będzie u mnie to się zobaczy Nie jest to wielką tajemnicą , koło już kupione i się robi specjalnie pod polo . Jak będzie na aucie to wrzucę na forum pozdrawiam
udało się zakupić bardzo rzadki model BBS RS 302 o idealnych wymiarach pod moje auto ( takich jak w RH )
17" / 8J 5x100 ET40 ! Na 9Nce z pneumatem takiego koła jeszcze nie widziałem a wchodzi w nadkole idealnie :oki:
oczywiście rotory i bębny już zostały pomalowane w kolor skóry
Kurde Panie znów oklepany bbs.. ile można?
Muszę w końcu się wybrać do Jelonki pooglądać na spokojnie i może pozwolisz przymierzyć te kołpaki do mnie?? :piwo:
pudełko po zapałkach zmieniło się w domek dla lalek
super wsio wygląda jednak myślałem że będzie inne koło
bbs oklepany ale gustowny malowanie koła jak najbardziej na +
[quote=""vwkas18""]pudełko po zapałkach zmieniło się w domek dla lalek[/quote]
heheh dobry tekst
wąska 17 wchodząca w nadkola tak :
nie jest oklepana , przynajmniej na scenie w PL nie widziałem takowej Fakt wzór rsa już nie powala ale od zawsze to było moje docelowe koło Kas będziesz 19 na KFC ?
Bardzo fajna, klimatyczna sesja :oki:
A samo auto? Z każdym modem Polo ewoluuje, a koło czy oklepane czy też nie, uważam za krok w bardzo dobrym kierunku.
Pytanie - co więcej można wycisnąć z 9n? Jest mega środek, mega koło, air - czyżby kolej na jakiś swap? A może front 9n3?