[quote=""Toto""]a ja wiem...ale niech właściciel napisze

[/quote]
Nie będę robił tajemnicy, że ma wskoczyć zdesiek z ori halogenami z czego jestem niezmiernie zadowolony. A halogeny dostaną jedyny słuszny, żółty kolor
No i małe spy foto z dzisiejszych prac i efekt końcowy, niestety fotki marne, bo cały dzień leje.
Jak widać na foto podczas roboty Bartek wpadł w odwiedziny, a głównym wykonawcą planu szach i mat była moja Żona Ilona - mi niestety takie robótki nie idą, więc dzisiaj byłem tylko pomagierem
I szybki przepis na szach na masce (może w przypadku innego elementu też się przyda), potrzeba:
- 1 guma winterfresh, po wyżuciu robi za ssawkę dla nitki;
- nitka, za pomocą gumy przylepiamy ją do elementu i robimy sobie w ten sposób poziome, ruchome linie;
- zręczna Żona, która zrobi za nas większość roboty;
- kwadraty z folii, nożyk, linijka, benzyna ekstrakcyjna oraz igła też będą przydatne;
- opcjonalnie szmata gdy kapie nam z dachu garażu, w którym odbywają się prace;
- płyta z chamskim techno z lat '90, w zasadzie nie wiem po co, ale znalazłem w eks szufladzie szwagra (podpisana "techno z szuflady" a jakże...) dała radę podczas roboty mimo, że na codzień nie słucham takiej nuty :crazy:
[quote=""czacha001""]Co teraz planujesz ?[/quote]
W tygodniu następne mody, czyli montowanie plastików z GT/G40. Niestety dzisiaj pogoda dała d..., więc zrobiliśmy tylko to co dało się zrobić w miarę wygodnie w garażu.
[quote=""Kamil88C""]Ściągaj tylny zderzak, 2f cudnie wtedy wygląda :victory:[/quote]
A wiesz, że z ciekawości obadam