Heja:), nie wiem czy się jeszcze przydam i może to wszyscy doskonale wiedzą ale dla spokoju ducha napiszę:)
NIE MA, NIE ISTNIEJE coś takiego jak kit TA 80/60 to jedno wielkie kłamstwo. wciskają ludziom 60/40... wiem wiem.. znajdziecie pewnie gdzieś w jakis oryginalnych katalogach, że jest ale... niema
byłem głupi, kupiłem, założyłem... żeby to chociaż te 60/40 siadło... przód może siadł ze 2 cm.. tył... tu była masakra auto normalnie w stylu CALIFORNIA:D dobrze, że była regulacja na tych talerzach i jak sie je dało na maksa do góry to jakos to wyglądało...
Pogadałem z gościem który mi to wcisnął, przyznał mi racje, że czegoś takiego jak TA 80/60 niema i dogadalismy sie ze zostawaim sobie amortyzatory a on odsyła kase za spreżyny... odesłał .. wszystko git
Myślać ze znalazłem złoty środek odrazu kupiłem FK chyba 90/ 70 ?? no ogolnie miało być najnizsze... no i jest... tył siedzi jak cholera a regulacja na talerzyku juz u samej góry i co z tym teraz zrobić??( przyokazji niech ktoś coś poradzi...) a przód... no jak to przód dalej w górze choć już troche nizej.. od oryginłu jakies 6 cm.. do 9 jeszcze daleko..
Ponoć z TA jest loteria.. albo siądzie jak ma być albo bedzie lipa..
Testowane na VW DERBY 86C
Aha.. z tyłu jest tak miekkie, że nie wiem czy jedna osoba wsiądzie( mówie to bo na FK nie było jeszcze jezdzone.. stoi od wrzesnia w garazu...)
Pozdrawiam

jak ktoś uzna, że pieprze głupoty niech napisze tam do kogo chce niech mnie zbanują albo przeniosą to gdzie trzeba:))
Dozobaczenia na zlotach:)