cyprys milczy ale supersport będzie za tydzień :yahoo:
gwarantuję że następne modyfikację będą naprawdę grube
nowe hasło to "albo rozp*** albo nic" KONIEC TANIEGO TUNINGU
oto i fota lamp bolid brudny jak cholera ale nie bede wymagal od mechanika zeby mi go myl jak stoi u niego dwa miesiace
lewa lampa jeszcze do dopasowania ale ogolnie chyba jest ok z daleka niesteyt nie mam fot a chcialbym ale coz
no możliwe ale cóż mogłem zrobić,miałem przyciemnione folia,lepiej to wyglądało ale smurfy się czepiły,a ze chce mieć legal więc wybrałem te.póki co nie do końca jestem do nich przekonany bo coś dużo białego jest ale zobaczymy jak przyjadę w lipcu do polski i go umyje zawsze można kupić inne
jak się okazuje w NL ostro trzepią takie samochody,wiec "ksenony" chyba trzeba oddać bo szkoda kare dostać i to samo tyczy się przyciemnianych szyb ;( a jak wiadomo jeżeli chodzi o szyby to albo wszystkie albo żadna,eh ...życie
[quote=""el nińo""]jak się okazuje w NL ostro trzepią takie samochody,wiec "ksenony" chyba trzeba oddać bo szkoda kare dostać i to samo tyczy się przyciemnianych szyb ;( a jak wiadomo jeżeli chodzi o szyby to albo wszystkie albo żadna,eh ...życie[/quote]
Chyba Ci sie cos pomylilo.Tyle razy mnie zatrzymywali i nigdy nie mialem problemu.Nawet podziwiali.
Pracujesz w NL?W jakim miescie?Wybierasz sie na M.I.V.W.?