AirBag problem

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
wesol
Swój
Swój

Post autor: wesol »

W tunelu srodkowym. vagi miewajago mniejwiecej jak pedal gazu ale inne marki maja czasmi za wajchą recznego. Jest przykrecone solidnymi srubami do karoserii wiec puki go nie wykrecisz na podpietych kablech i nie bedziesz nim trasl to jest okej. Jak go wyciagniesz i kable odpiete to mozesz sobie nim nawet porzucac na odleglosc.
Awatar użytkownika
vjarecki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: vjarecki »

[quote=""Joker""]gdzie ten sterownik jest [/quote] warto czasem poszukać od tego służy opcja [size=99px]Szukaj[/size]. :arrow: Tytuł: Sterownik AirBag - viewtopic.php?f=13&t=10610

Już bardziej łopatologicznie nie można rozwinąć tematu, jeżeli nie czujesz się na siłach to po prostu odstaw do warsztatu.
Nie są to straszne pieniądze, bo nawet poducha z second hand to koszt 50-70zł - jeżeli zajdzie potrzeba wymiany.
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

dlaczego w niektórych polo jest na konsoli przycisk z poduszki pasażera (chyba wyłącznik?) a w innych tego nie ma choć jest poducha?
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

To nie przycisk tylko kontrolka po lifcie jej nie ma na konsoli tylko jest w liczniku
Awatar użytkownika
Joker
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Joker »

A podłączenie żółtej kostki do poduchy ma znaczenie? ponieważ wtyk jest tak skonstruowany ze można go wpiąć na dwa sposoby.

Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wesol
Swój
Swój

Post autor: wesol »

biegunowosc nie ma znaczenia ale wydaje mi sie ze nie bylo innej mozliwosci wpiecia jak rozbieralem w golfie jakis czas temu.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""wesol""]biegunowosc nie ma znaczenia ale wydaje mi sie ze nie bylo innej mozliwosci wpiecia jak rozbieralem w golfie jakis czas temu[/quote]
Oczywiście nie ma rzeczy nie możliwych :grin: Ale opcja w której montuje się wtyczke tak jak w fabryce jest najbezpieczniejsza dla taśmy. w innym ułożeniu łatwo byłoby ją uszkodzic.
Awatar użytkownika
Joker
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Joker »

Zamontowałem wtyczkę kablem do dołu błąd wykasowałem kontrolka zgasła wszystko jes OK :-D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”