Bishop - Polo 86c2f US

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

tak ale delikatny rost bez przesady
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote="Lechu_1987"]z tego co gadalismy na spocie to pierw rost potem klar :)[/quote]
Poszukaj sobie jak wygląda rdza pod klarem, ale imho raczej biednie (jak kora z drzewa). Jak rost to rost :)
Awatar użytkownika
Bishop
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Bishop »

@Speede_ZGL, ciągle zapominam zrobić fotki zaklepanych rantów :closedeyes: Soz.
@Marcin , Lechu, nie miało być fot z felgami do zlotu, po zlocie już każdy wie i tyle :grin: Taki był plan :P
@kas, miękko ? Nie żartuj, dość twardo mi tak jest... :P To że do tych kół mała gleba jest to wiem, szukam okazyjnie niższych springów coby zrobić na równo z nadkolami... A rys to niestety ot tak nie dam rady się pozbyć, a szkoda.
@edi, rost pod bezbarwnym wygląda nawet znośnie, mam tak pasek na klapie zrobiony ;)

Błotnika na razie nie będę ruszał, bo po co... Niech sobie taki jest tymczasowy dlatego że w zimę na parkingu koleś wjechał mi tyłem w niego... więc wyklepany nieco i pozdzierany. Czeka już do malowania błotnik bez anteny :grin: Jak zderzaki się skończą robić i klapa to wszystko pomalowane będzie zakładane na auto :mrgreen:

btw. Zdjęcia dodam jakieś z kołami i ogólnie jak dostanę foty z profi sesji z wybranymi :grin: Dzięki za wybranie :oki:
Awatar użytkownika
Bishop

Up tematu co się dzieje... :grin:

Zderza tył do przygotowania do malowania...
Obrazek

Przedni na dniach spawać zaczynam ;)
Obrazek

Klapa przygotowywana również do malowania i lekkich szlifów jeszcze :grin:
Obrazek Obrazek

Błotnik lewy prawie skończony i niebawem zniknie napis i cały błotnik ale na pamiątkę będzie, ' GAS OR ASS ' i temu podobne tam bazgroły, choć ludzie są przeciwni tego :P :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
M
MeadnesS
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: MeadnesS »

Bishop też mam 2 sztuki takie czekają na glebe :) jednak troszkę coś biję w nich :/
u mnie siedziały tak Obrazek
Awatar użytkownika
Bishop

@Speede_ZGL,
Obrazek Obrazek

Pola dostała na tył leżące już dłuuugo springi, i jest teraz gleba ! :grin: Tylko ten przód... Poszukuję pilnie springów -80 przednich !

Obrazek Obrazek

Jako ciekawostka, 'turbo rakietowy napęd' i opony, co zostawiają dziury w asfalcie... :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Jak87
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Jak87 »

[quote="Bishop"]'turbo rakietowy napęd' i opony, co zostawiają dziury w asfalcie...[/quote]A nie mówiłem żebyś nie deptał do końca ;/? Teraz za drogę będziesz bulił :D

Pola poszła w dół ale... na skwer już nie wjedziesz pewnie :D chyba, że deski będziemy podkładać :P
na poprzednim setupie było szuruburu aż się boję pomyśleć co teraz będzie :D kiedy wpadasz do Gdyni na sprawdzian :D???

Na przód to mam dla Ciebie radę!!! wstaw jakieś 2,8 to pójdzie w dół :D

Zakładaj w końcu resztę zabawek i czekamy na zdjęcia! :piwo:
.,; Polo 86c 1,3NZ rocznik 88\' ;,.
viewtopic.php?f=56&t=30903
Awatar użytkownika
Maciej
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Maciej »

Widzę ze kolejne auto trafi do zaawansowanych . Pozytywnie :oki:
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: czacha001 »

Teraz pewno ładnie przyciera oponki na tyłku ;) Dobrze wygląda
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

z tego co wiem to opon nie przyciera bo siedzi na twardych odbojach, ale pewnie prowadzenie takiej deski nie jest łatwe bo skacze jak piłka na nierównościach, żeby go kiedyś na winklu nie wywinęło

Jakub, Bishop tam przycierał wydechem bo ma to seryjne wiszące gówno, ja teraz nigdzie nie przycieram na nowym wydechu.

Bishop z tego co wiem to -80 do polo nie ma, pozostaje tylko ciecie takich -60 albo home made gwint jak Kych-a.
asfalt to chyba z plasteliny u ciebie robią.
S
Speede_ZGL
Swój
Swój

Post autor: Speede_ZGL »

leży konkretnie :oki: czyli nacinałeś co pare cm rant i klepałeś?
Obrazek
Awatar użytkownika
Bishop

@Jak, Oj tam, oj tam :P
@Maciej, strasznie miło by było ;) 3majmy kciuki :P
@czacha, te opony są w takim stanie rocznikowo że ich mi nie żal, bardziej rantów mi szkoda :grin:
@Marcin, od wczoraj się nieco zmieniło... Opona nieco przytrze, i nie siedzi na odbojach, tylko PU Monroe i gumy w sprężyny, znacznie lepsze wyjście. Aż takie gówno to nie jest... brzmi odpowiednio ładnie, nie tylko wg. mnie, ale cieszymy się również że nie przycierasz... -80 są, ale bardzo ciężko do dostania... a jak ciąć -60 to ciekawe ile zwojów aby zostały jakieś...
@Speede, ranty były nacinane i potem wszystkie zaklepywane oczywiście przed tym wszystko z miejsc do zaklepania wyczyszczone ;)

Dziś kolejny dzień rzeźbienia w klapie, kumplowi już ręce opadają co do klapy, bo ciągle coś i szlifowanie, coś i szlifowanie... już tak za długo to idzie :closedeyes: Zderzak przedni pospawany, jeszcze troszkę plastiku w miejsca na halogeny i potem rzeźbienie coby gładko było :grin:
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

[quote="Bishop"]Aż takie gówno to nie jest... brzmi odpowiednio ładnie, nie tylko wg. mnie[/quote]
chodziło mi o to że nisko wisi, a brzmienie tego jest zagadką dla wszystkich
Awatar użytkownika
Bishop

Małe spy-foto :grin:

Obrazek

Klapa w tym tyg. powinna zostać pomalowana :grin: Tylko nie wiem czy zostanie założona na auto od razu czy nie lepiej poczekać na zderzaki też... Hmm... :closedeyes:

[size=99px]btw. Dziękuje za pozytywne komentarze ;) [/size]
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

a po co czekac jedno z drugim sie nie gryzie ;) a tak bedzie wiecej mozliwosci do focenia :P:P zakladaj odrazu po malowaniu;)
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”