No i przyszedl czas zastapic 14 calowa stal na 16 calowe mietki ktore juz w zeszlym sezonie przymierzalem i przed zima kupilem od kolegi bartasa od jego Jetty
Mk1 z oponkami prawie nowymi 165/40 nankang. Jak to felgi lezaly cala zime ale i tak zaszly no to trzeba bylo je odswiezyc, wiec zakupilem pare rzeczy i zaczelem sie bawic w polerowanie no i wyszlo cos takiego....
tak bylo ...
no a tak mi wyszlo nie jest to jakas profesionalna polerka ale mysle ze nie jest tak zle...
no i drugie foto...
No i wkoncu przyszedl czas zeby zrobic to czego w zeszlym sezonie nie zrobilem w wewnatrz polo a mianowicie deska... mysle ze wyszla Git i ze fajnie sie kaponuje z reszta wnetrza ale
spoko spoko wiecej fotek bedzie jak juz zloze autko a jeszcze troche tego zostalo... bo air jest do dokonczenia (wsumie mam jedno zdjecie polo na glebie ale nie wiem czy pokazywac bo nie wyrazne jest bo wieczorem robione) no i jeszcze felga do zaloze no i maske oryginalna musze pomalowac... wiec trudno bedzie sie wyrobic na zlot polo a juz oplacone mam wiec trzeba jechac a nie skaczonym projektem jechac to troche slabo chyba...
Już mi się podoba, a jeszcze nie skończony O ile, tak jak mówi rzezin, takie projekty się kiedykolwiek kończą
W końcu pojawi się coś innego, niż nudne szarobarwne wnętrza 6n :oki:
dzisiaj bylem oblukac jak polo siedzi nisko no i stwierdzam ze jest gleba przod trzeba jeszcze troche ustawic i polo zejdzie jeszcze jakis 1cm na dol
ponizej pare fotek. fotki zrobione na bbs 16 nie na mietkach poniewaz bylo to tylko w celach ciekawosci jak nisko schodzi i czy moze tak byc
wąska felga z odpowiednim et i felga schowala sie idealnie do air
nadkola wyrzucone?
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku