Michale, na zdjeciach wyzej widac deske, mam Light Shift, a pasuje srednio, trzeba ja bylo lekko przyciac i od strony pasazera troszke odstaje, ale postaram sie cos z tym zrobic. Flock mi pasuje do calosci, bo kubelki beda Mirco w czarnym kolorze, wiec skaj czy eko skora na desce zupelnie by tutaj nie pasowala. Mam nadzieje ze auto bedzie wymalowane juz do konca nastepnego tygodnia, bo jeszcze mnie czeka troche pracy przy zawieszeniu, drobnych detalach z zewnatrz i trzeba sie bedzie zabierac za srodek i silnik.
Z newsow auto juz poskladane do kupy, gwint zalozony jednak z tylu nie ma regulacji, musze cos wykminic bo koza troche a ucinac springi i celowac to druciarstwo troche, takze do pelnego szczescia jeszcze z miesiac czasu aby wszystko hulalo jak nalezy.
Update 29.04.2011
Kilka zdjec z dzisiejszej przejazdzki, pierwszej od kad kupilem auto i zlozylem je do kupy, wiem wiem brudny i koza straszna, ale co zrobisz jak bedzie skonczony to sie go doprowadzi do stanu reprezentacyjnego , teraz priorytet zrobic regulacje na tyl i skrecic go maksymalnie w dol.
niezły koks z tego cieniasa, jak jeszcze pójdzie niżej to już całkiem będzie mega :clapping: tylko te fotele takie na sztorc nie w moim typie, może na tor fajne ale na co dzień by mnie dobiła taka pozycja :crazy: