[9n] schowek na podszybiu - konsola środkowa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
MaTi
Newbie
Newbie

[9n] schowek na podszybiu - konsola środkowa

Post autor: MaTi »

Witam

Mam debilny problem z którym nie mogę poradzić sobie od ponad miesiąca … no ale cóż, kto pyta nie błądzi

Otóż tak, mam na konsoli środkowej zamiast korytka zamykany schowek, coś w ten deseń

http://allegro.pl/item631375163_glowyn_ ... kular.html

Jakiś miesiąc temu wrzuciłem tam pokrowiec od telefonu i draństwo zaklinowało się w taki sposób, że za nic nie mogę otworzyć pokrywy :niewiem:

Nie wiem czy kiedykolwiek ktoś spotkał się z podobnym problem ale będę wdzięczny za każdą pomoc
i
inginio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: inginio »

Schowek możesz wyjąć z konsoli i wtedy ewentualnie go będzie łatwiej otworzyć. Jest on wpinany na zatrzaski w konsole środkową.
KUPIE KATALIZATORY GLÓWNIE Z TDI oraz HDi
M
MaTi
Newbie
Newbie

Post autor: MaTi »

Skonczylo sie na rozwiazaniu silowym :)

Na szczescie klapka ma takie dynksy na zawiasach ktore sie same wypinaja jak sie mocniej pociagnie
r
rodick
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: rodick »

Panowie, podnosze temat - rowniez mam tego typu zamykany schowek w konsoli srodkowej i chcialbym go wyjac. Od pewnego czasu klapka i plastiki tego schowka strasnie rezonuja przy wzroscie obrotow od 1000 do 2000 obr/min.

Czy ktos wie i moze dokladnie opisac jak poroadzic sobie z tym demontazem?
G
Gregor23pl
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gregor23pl »

inginio napisał

Schowek możesz wyjąć z konsoli i wtedy ewentualnie go będzie łatwiej otworzyć. Jest on wpinany na zatrzaski w konsole środkową.

Prosze wiperw przeczytaj temat zanim coś napiszesz :good:
r
rodick
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: rodick »

Kolego szanowny - jak widac post dlugi nie jest i nie stanowi problem przeczytanie go 5 razy. :good:

Jak napisalem chodzi mi o dokladna instrukcje co i jak, gdzie se zaczepy, spinki itp zeby czegos nie uszkodzic.
Posiadasz tego typu schowek? Sproboj go wyjac.
G
Gregor23pl
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gregor23pl »

posiadam ale bez zamykania , i problemów nie miałem wystarczyło podważyć
m
misiek89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: misiek89 »

[quote=""rodick""]
Jak napisalem chodzi mi o dokladna instrukcje co i jak, gdzie se zaczepy, spinki itp zeby czegos nie uszkodzic.[/quote]
w książce pod tytułem "Sam naprawiam VW Polo Seat Ibiza" autor H.R. Etzold znajdziesz opis co i jak.
Książka swego czasu była dostępna na forum. Nie wiem jak sprawa wygląda obecnie.
sprzedam oryginalna lampę tylną, lewa strona (od kierowcy) do [9N] oraz surowe groty kluczyka do VW.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”