aha, czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :piwo:
Do zobaczenia w sobotę, jadę jednak z Bogatyni więc z kolegą ze zgola będziemy czekać na ekipę z Lubania i do celu :yahoo:
Dzisiaj doszły kosmetyki do skóry Gliptone GT13 i GT15
Od razu wziąłem się do roboty , 3h pielęgnacji i muszę przyznać że są dobre . Skutecznie poradziły sobie ze śladami z jeansów i z zabrudzeniami . Dają fajny zapach naturalnej skóry i czysty matowy look
No i najważniejsze , przywiozłem kierownicę od mkV GTI . Okazja to to nie była ale w takim stanie ( igła ) to rzadko się zdarza . Teraz poszukiwanie jaśka i taśmy i montujemy . Już nie mogę się doczekać bo w dłoni leży pięknie :cool2:
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 10:47 przez wojtsen1, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem za sobą montaż kierownicy w Polo 9n z Golfa V. Nie była to kiera z GTI, ale z czerwoną nicią, tez trójramienna. Musisz przerobić taśmę od poduchy z Golfa V, bo ona jest 2 zapalnikowa, a Polo 9n jedno. Ładnie działasz kolego, w sobotę obczaję na żywo autko .
oj Panowie bez przesady że będzie należał do mnie . Nie ma ciśnień na jakiś poklask , puchary czy artykuły . Spokojnie robię auto dalej w granicach rozsądku :crazy:
[quote=""_edi""]jest przegrubaśnie, zwłaszcza w parze z tą białą 9enką [/quote]
no specjalnie z Biniem się ustawialiśmy 2 polówki ciekawe ale każda w każdym detalu inna także 9n może dobrze wyglądać ...
tutaj zapotam zdjęcia z sesji od Lońka ( tym którzy nie widzieli na vwzone )
wojtsen1na roten cię nie złapałem
jest naprawdę fajnie ale... są minusy ale też ciężko poprawia się fabrykę a jest ich pare myśle że wiesz o co chodzi więc nie będę pisał
ale najważniejsze jest to że odwaliłeś kawał roboty i jest zarówno twoje zadowolenie jak i widzów
vwkas18
w ślesinie wszystko obgadamy przy :piwo: , bo wiadomo jak w każdym aucie są minusy . Tyle że uwzględnijmy że to polo to dalej mój dupowóz a nie showcar i ciężko jest cały czas utrzymywać je w bdb kondycji