[6R] wyciszenie pod maską

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
polomati
Newbie
Newbie

Post autor: polomati »

[quote=""ecd""]
No za 350 zł to tego nie kupię :acute:
W tym tygodniu jak dobrze pójdzie to odbiorę polówkę i mam nadzieję, że będzie na wyposażeniu :) a jak nie to pomyślę, ale skoro mówisz, że jest cicho :grin:[/quote]
jest cicho, radia nie musze podglasniac, tylko, ze niemieckie drogi sa troche cichsze :grin: , twoja koncowka tlumika czeka u mnie w domu na nowego wlasciciela :beach:
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

Post autor: ecd »

No masz szczęście, że jeździsz po niemieckich drogach ;-)
Ja cały czas mam nadzieję, że to wygłuszenie u mnie będzie, a jak już będziesz w PL to daj znać z końcówką :-)
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

No i mam wygłuszenie pod maską :-) Zresztą to autko jest naprawdę nieźle wygłuszone. Dziś odebrałem swoją polówkę. Ten samochód to bajka. Gdyby ktoś chciał kupować w woj.lubelskim to polecam salon Danelczyk, no może nie sam salon;-) ale sprzedawcę pana Zbyszka T. Przemiły i rzeczowy człowiek, można walić do niego jak w dym.
Jak już ochłonę to opiszę wrażenia w odpowiednim dziale.
p
polomati
Newbie
Newbie

Post autor: polomati »

[quote=""ecd""]No i mam wygłuszenie pod maską :-) Zresztą to autko jest naprawdę nieźle wygłuszone. Dziś odebrałem swoją polówkę. Ten samochód to bajka. Gdyby ktoś chciał kupować w woj.lubelskim to polecam salon Danelczyk, no może nie sam salon;-) ale sprzedawcę pana Zbyszka T. Przemiły i rzeczowy człowiek, można walić do niego jak w dym.
Jak już ochłonę to opiszę wrażenia w odpowiednim dziale.[/quote]

Oj zbierasz minusy :write: , a ja zdjec jeszcze nie widzialem (sie jeszcze zastanowie nad ta kocoweczka do twojej Polowki :buba: (joke) :-) i to w moje urodziny odbierales autko, to bedzie na 100 % udane autko wtedy :-D :yahoo: , ba to jest VW za cos sie w koncu te kase placi, ale widze duza roznice miedzy Polo 9N a 6R jesli chodzi o wykonczenie i postep technologii, nie wspominajac o Polo 6N, ktorym tez jezdzilem :good: Nie przechwalajym tych niemieckich fdrog, bo tez sie zdarzaja rarytasy w postaci dziur, ale jest ich zdecydowanie mniej i jak sa naprawiane to nie w stylu goracy asfalcik, pare kamyczkow i przyklepanie lopata. Ale trzeba stwierdzic, ze twardosc zawieszenia Polo z 16-calowymi felami bardziej odczuwa sie na polskich drogach, gdyby nie te siedzenia w wersji Highline to chyba moj kregoslup by poszedl na urlop :grin: Niech sie Polowka sprawuje :piwo: i omijaj dziury w maire mozliwosci, po czym rozroznic pijanego kierowce od trzezwego??? pijany jedzie prosto, a trzezwy zygzakiem, omijajc dziury :victory:
Awatar użytkownika
mabrahoo
Newbie
Newbie

Post autor: mabrahoo »

Witam. Chciałbym zainstalować w swojej POLINCE osłonę plastikową pod silnik, gdyż teraz są tam prześwity, a na przykurzonym motorze pojawiły się kunie nóżki :( Liczę na to, że zamknę drogę wejścia do komory silnika tym potworom! Co myślicie?

Potrzebowałbym ustalić numery katalogowe bo nie chce kupować w serwisie.

Kolejne pytanie dotyczy maty wygłuszającej pod maskę...również mnie interesują numery katalogowe

Polo 6R / 2010 rok / 1.4 benzyna /

Pozdrawiam i dziękuje za info
Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 17:38 przez mabrahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
...dziś w klubie bedzie beng...
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

Tu masz numery katalogowe ori osłon stosowanych w polówce 6R :
6Q0825237A i B oraz 6R0825235
Ja u siebie miałem fabryczną (tzw. pełną) z tym drugim nr.

Jaki nr ma mata pod maskę to nie wiem bo sprawdzałem u siebie i nigdzie na niej nie widać numeru.
Awatar użytkownika
tomasz100
Newbie
Newbie

Post autor: tomasz100 »

Dla auta z silnikiem benz. 1.4 mata wyciszająca ma taki numer katalogowy 6R0863831B.
Oprócz wyciszenia jest dodatkowa funkcja zimą - zdecydowanie szybciej grzeje się wnętrze auta :)

Osłona Niestety przed kuną nie ochroni, ale powieś sobie tam kostkę toaletową, to kuna podziękuje za zamieszkanie pod maską.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”