[quote=""ecd""]No i mam wygłuszenie pod maską

Zresztą to autko jest naprawdę nieźle wygłuszone. Dziś odebrałem swoją polówkę. Ten samochód to bajka. Gdyby ktoś chciał kupować w woj.lubelskim to polecam salon Danelczyk, no może nie sam salon;-) ale sprzedawcę pana Zbyszka T. Przemiły i rzeczowy człowiek, można walić do niego jak w dym.
Jak już ochłonę to opiszę wrażenia w odpowiednim dziale.[/quote]
Oj zbierasz minusy :write: , a ja zdjec jeszcze nie widzialem (sie jeszcze zastanowie nad ta kocoweczka do twojej Polowki :buba: (joke)

i to w moje urodziny odbierales autko, to bedzie na 100 % udane autko wtedy :-D :yahoo: , ba to jest VW za cos sie w koncu te kase placi, ale widze duza roznice miedzy Polo 9N a 6R jesli chodzi o wykonczenie i postep technologii, nie wspominajac o Polo 6N, ktorym tez jezdzilem :good: Nie przechwalajym tych niemieckich fdrog, bo tez sie zdarzaja rarytasy w postaci dziur, ale jest ich zdecydowanie mniej i jak sa naprawiane to nie w stylu goracy asfalcik, pare kamyczkow i przyklepanie lopata. Ale trzeba stwierdzic, ze twardosc zawieszenia Polo z 16-calowymi felami bardziej odczuwa sie na polskich drogach, gdyby nie te siedzenia w wersji Highline to chyba moj kregoslup by poszedl na urlop

Niech sie Polowka sprawuje :piwo: i omijaj dziury w maire mozliwosci, po czym rozroznic pijanego kierowce od trzezwego??? pijany jedzie prosto, a trzezwy zygzakiem, omijajc dziury :victory: