sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
wymiar podsufitki to około 190x110 .... więc spokojnie starczy 200x150 .....
Szakal wziął 300x150 bo będzie obijał pewnie wszystkie słupki ;]
używałeś kleju Bonaterm?? .... bardzo dobry klej ;] szybko się nim klei..... po posmarowaniu części łapiesz suszarkę i suszysz z bliska klej ... jak zacznie bomblować to dociskasz materiał i gotowe.
Ja też jestem po terapii obijania podsufitki.... no i też mnie ciekawi czym jest wymazana ta uszczelka
VWV
ja inny klej używałem,słupki malowałem i inne dodatki,pozostały materiał uzyje do półki,,a jak ten materiał bedzie dobry i sie sprawdzi to obije nim kanape tylną bo jak pisałem srodek cały czarny ma byc
dobra robota z podsufitką ...chyba bo w sumie mało widać :crazy: może masz uwaloną soczewkę w tym "aparacie" bo nie możliwe żeby takie foty zamglone robił, spróbuj przeczyścić to wacikiem do uszu, bo działasz non stop a mało widać kurcze. golfina kolegi zacna
Czasem trafić można na policjantów którzy podziwiają autko :shock: i sie nie doczepią
Być hardcorem
Co do tyłu,musze pomocnicze wyrzucić,,,bo jest mimo wszystko za wysoko,,,+negatyw bede robił zeby kółka troche sie schowały w nadkola
Niezle wystaje koło. no ale kazdy lubi co innego, ważne ze Szakalowi sie podoba, projekt idzie w dobrym kierunku a co najwazniejsze wszystko jest robione od podstaw tak jak byc powinno, nie ma miejsca na 'druciarstwo' a to sie ceni.
Dziś myslałem ze uda mi sie zmienić tylne łożysko,odkreciłem koło,heble zdjete,niestety jedna z 2 srób która trzyma jarzmo tak byla zapieczona ze nie puscila i walka zostala przegrana musze z tym jechac na warsztat...
M4Tt
195 45 14 conticontacsport,,, ale poluje na 215 40 14,,,o 195 40 14 na 9cali sie nie pokusze bo strach na tym latać ,,pozatym pod maską nie mam 45 km wiec nie bede ryzykował,pozdro