Bicie opon?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

[quote=""Toto""].co do tego ET to trzeba pamiętać, że Starlity mają 7J szerokości, a BBSy od GTI 6J, więc 2,5cm różnicy...dobrze piszę?[/quote]
masz racje dopiero jak sobie obliczyłem to wyszło ze pomimo większego odsadzenia przez szerokość większą o jeden cal czyli 2,5cm jak napisałeś wewnętrzny bęben jest bliżej amortyzatora niż w ori bbs, jednak u mnie nić nie ocierało.

tutaj wizualnie widać o co kaman:
http://www.willtheyfit.com/index.php?wi ... mit=Submit
Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bavar »

no to co wynika, że starlite nie pasują do 6n2?? LOL . Przecież to felgi montowane właśnie w 6n2 i Lupo .
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

albo te sprzedawane na allegro to jakiś odpad- niech się wypowie jeszcze mario i ktoś jeszcze co mają te starlite;)

bo jak nie bije na kierownicy to opony ciężko o to winić- jakby biło to na stówkę opony
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Post autor: Iceman »

Ja jeżdziłem w 6n2 na starlitach cały sezon i nie miałem żadnego bicia, ani też zdartego rantu o którym pisze Toto
Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bavar »

A miałem je kupić bo nie chce zmieniać ciągle opon latozima. Ma ktoś może na sprzedaż?? :P
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

nie skreślajcie tych felg, bo to są na prawdę fajne felgi...może wina tego, że delikatnie mi się otarły leży po stronie mojej Polówki, a nie felg, skoro tylko u mnie się takie coś pojawiło, mam wymienione tarcze i one mogły coś wpłynąć na to, że osadzenie się delikatnie zmieniło, sam nie wiem...w każdym bądź razie u mnie nie było żadnego bicia, etc., również przejeździłem cały zeszły sezon na tych alumkach i nic mi się nie działo, zasugerowałem tylko żeby sprawdzić to miejsce, no i byłem ciekaw czy u innych takie coś wystąpiło co u mnie, jak widać to nie :)
swoją drogą nie mogę się doczekać aż założę swoje Starlity na Polo :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
Gulunio
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Gulunio »

Obczaiłem dokładanie felgi i nie są nigdzie przytarte, chodź mam pewnie podejrzenia ale to jak ściągnę felgi w końcu to zobaczę, ale swoją drogą się zawiesiłem jak ta felga (Wewnętrzny rant?) jest blisko przewodu hamulcowego, belki i nadkola nadkola z tyłu od strony zderzaka.. A z przodu za to jest strasznie blisko tego mocowania amortyzatora pod talerzykiem (?) na którym jest sprężyna.. Wszędzie kwestia milimetrów.. Więc dystanse to jest dobry pomysł jednak jak patrze na koło to mam wrażenie, że po założeniu może być co najmniej na równo albo trochę wystawać..
Evergreen :)

Klucze 2010 | Kozienice 2010 |...
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

[quote=""Gulunio""]Obczaiłem dokładanie felgi i nie są nigdzie przytarte, chodź mam pewnie podejrzenia ale to jak ściągnę felgi w końcu to zobaczę, ale swoją drogą się zawiesiłem jak ta felga (Wewnętrzny rant?) jest blisko przewodu hamulcowego, belki i nadkola nadkola z tyłu od strony zderzaka.. A z przodu za to jest strasznie blisko tego mocowania amortyzatora pod talerzykiem (?) na którym jest sprężyna.. Wszędzie kwestia milimetrów.. Więc dystanse to jest dobry pomysł jednak jak patrze na koło to mam wrażenie, że po założeniu może być co najmniej na równo albo trochę wystawać..[/quote]

ja mam indianapolisy et 43 w 6n i tak samo z tyłu jest na styk przy przewodach hamulcowych, i też mam podobne objawy do twoich
ODPOWIEDZ

Wróć do „felgi i opony”