Dzięki
barmaz91
Mały progress.
No więc na polo zawitał grill no name marki JOM. Jestem strasznie niezadowolony, grill wygląda nie najlepiej, jest źle spasowany i na dodatek ma całkiem inne mocowania niż oryginalny :evil: .
W tym miejscu pasuje takie ładne powiedzenie, "kto tanio kupuje ten dwa razy kupuje "

Idąc za ciosem wpadły nowe stickersy

& more stickers :-D

Powoli przygotowuje się do doprowadzenia powłoki lakierniczej do jako takiego stanu. W tym celu udałem się do mieszalni lakieru i dorobiłem troszkę białego, zakupiłem również podkład i utwardzacz.

Nie można zapomnieć o stronie technicznej, nowe odboje i łożyska McPersonów.

I takie małe szpiegowskie foto jak wygląda sprawa od spodu, wiem ze koza ale postaram się to zmienić.

W miedzy czasie wymieniłem klocki i tarcze na nowe, ogarnąłem również kierownice odebrałem talerzyki od cynkowania i dałem śruby.
Szykuje się pracowity tydzień.
W poniedziałek poleruje alusy. Ponad to jak będzie ładna pogoda biorę się za lakier. Korci mnie również żeby wywalić z tyłu wycieraczkę, znaczek i zaspawać otwory. Będzie również dokładka od jakiegoś Peugota ale dopracuje ją pod polo. W tym tygodniu również wpadną już obite trójkąty. W dalszych działaniach blokuje mnie tylko kasa, juz nawet nie mam na założenie opon na alusy. A bardzo chciałbym się pokazać w Toruniu na otwarciu sezonu. Zobaczymy jak to będzie...