[quote=""Kuba""]Przód dobrze wyszedł,jak już zaczołeś się bawić to ciagnij temat dalej i dawaj ją całą w stickersy tak jak edi napisał.[/quote]
hehehe......Tylko kiedy ja to zrobię jak auto na codzień jest mi potrzebne.
[quote=""Kuba""]Zrób jakieś fajne zdjęcia w miejskiej scenerii bo ona do pleneru w lesie i na tym pustkowiu nie pasuje .[/quote]
Zdjęcia będą, to na szybko robione obok mnie, nawet auta nie myłem. teraz zderzak musze ściągnąć i lekko poprawić lekko na koleinach się uszkodził.
Przedni zdeś gniecie i cały front na plus :oki: Ale brak mi konsekwencji w projekcie stikersa. Osobiście wszystkie szyby zostawił bym czyste a motyw z przedniego zderzaka zaszczepił na tył. Może też na tylni zdeś albo konkretnie poszedł dzidą i np. jeden bok od tylniej szyby poprzez zderzak zrobił.
Na nowo pękła podstawa pedałów przy pedale sprzęgła, w zeszły weekend, zdjęcie pękniętej podstawy, a tak wygląda po wymontowaniu, istny haos. Od 13 do 22 czas operacyjny.
A tu już pospawana.
Takie sobie foto, przed przemalowaniem lampek
A tak wyglądają przednie lampki, pasuje do felg i kierunków i znaczek pomalowany na czarno.
Sprzęgło zakupione firmy Sachs, w tym tyg montaż. A potem w końcu trzeba zrobić te hamulce, ale to dopiero za miesiąc.
Kurde, Sławku, nie spodziewałem się, że te moje pomarańczowe kierunki mogą taki fajny efekt dawać Naprawdę front jest teraz bardzo ciekawy, czekam na możliwość obejrzenia na żywca