Kilka pytań o części z innych aut.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
endriu
Raczkujący
Raczkujący

Kilka pytań o części z innych aut.

Post autor: endriu »

siemka!
zachciało mi się powymieniać trochę rzeczy w mojej polówce. w związku z tym mam parę pytań:

-czy mieszek i gałka zmiany biegów z nowszej wersji mają szanse pasować do 82c 2f? wydaje mi się, że znam odpowiedź, bo zdaje się, że drążek zmiany biegów w 82c 2f jest dłuższy niż w nowszych polach, ale chciałbym mieć pewność.
konkretnie marzy mi się gałka i mieszek dostępne na tej aukcji: Klik. jeśli nie pasuje, to może macie jakieś inne, ciekawe i przede wszystkim pasujące propozycje?

-czy robi różnicę jakie będę miał klamki? czy mocowania lub mechanizmy różnią się od siebie? irytuje mnie już przymarzanie zimą klamek w taki sposób, że nie chcą odskakiwać, pewnie znacie ten ból ;)
czyli-czy np. takie klamki od passata (Klik) będą pasować?

-czy dużo byłoby roboty z zamontowaniem w poli centralnego zamka i elektrycznych szyb?

z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

mieszek jest za krotki .. galka moze podejdzie ..zalezy od srednicy gwintu .. mieszek mozna uszyc .. kupic na allegro za 16 -20 zl .. robi roznice , musisz znac wymiary klamki i zobaczyc czy wejdzie .. i na jakiej zasdzie dzialaja te klamki .. do w polo jezyczek schodzi wdol .. centralny to pikus :) z szybkami moze byc problem zalezy jakie chcesz montowac .. czy uniwersalne czy z innego auta .. ja montuje z Seja .. kwesta umocowania silniczka :) i podpiecia elektryki ..
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”