[quote=""Skoczi""] ile KM jesteście w stanie zrobić na pełnym baku w Polo z takim silnikiem jak w temacie ?[/quote]
Czy na pelnym czy na polowie KM (koni) mam zawsze 60 :crazy: to nie zalezy od ilosci paliwa w baku :jester:
Jesli chodzi o ilosc km (kilometry) na jednym baku to nie odpowiem bo mam LPG.
o panie, benzyna po 5zł 5 gr to moje Polo nie widziało pełnego baku od dawna
za 50zł czyli 10 litrów zalanych i po mieście 100 kilometrów przejadę, idąc tym tokiem to na pełnym mógłbym te 450 przejechać
tylko, że u mnie 100- 120 z budzika nie schodziło, a miejscami 150 było ogólnie stałej prędkości za bardzo nie mogłem utrzymać bo TIRy musiałem wyprzedzać często, więc i dla poczucia jakiegoś bezpieczeństwa redukcje były i wkręcanie na wyższe obroty
U mnie też 150km/h ale nie tak często jak u Ciebie dziś średnia prędkość ok 80km/h po mieście wiadomo szybko się nie da ale znowu hamowanie częste i przyśpieszanie i tak w kółko.. także wydaje mi się że te 670km to całkiem przyzwoity wynik do 700 dociągnę ale już stacja będzie wskazana
d4ri0 oj tam oj tam. Jak brałem grata to wiedziałem ile pali. Niech Araby wydobywają ropę a ja się pomartwię jak zarobić na paliwo. Natomiast jak poczytałem o spalaniu VR6 to Ci mają ciekawe życie
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee