Pola6N by GONIA ;-)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Są dwie - z tym, że drugiej nie polecam :P
- końcówka filcowa do wiertarki - ta lepsza metoda
- "kobyłki", koło na auto i "jechać" :D Dużo jest na yt filmików z takim polerowaniem (nie polecam tego sposobu :))
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

GONIA powalcz sporo z papierem wodnym. Ja swoje ponad 4h samym wodnym robiłem ;p
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Post autor: GONIA »

Bartku i Pawle dziękuje Panowie za rady :)
Mam nadzieje że w sobotę uda mi się powalczyć dalej-trzeba się spieszyć bo sezon letni zbliża się wielkimi krokami :) co mnie osobiście bardzoooooo... cieszy :yahoo:
W końcu polę będzie można dokładnie umyć,wywoskować itd :) to co tygryski lubią najbardziej :D hi hi (czyściutkie autko)
Najbardziej smuci mnie jednak fakt iż zakup zderzaka szerokiego na przód się w czasie odwlecze , gdyż nieprzewidziane wydatki się pojawiły..., mam nadzieje ze co się odwlecze to nie uciecze...i w końcu dojdzie do zakupu i wymiany :yahoo:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

[quote=""GONIA""]trzeba się spieszyć [/quote]
Pośpiech to zły doradca przy polerce! Zrób powoli a dokładnie a będziesz miała spokój na cały sezon i zadowolenie będzie większe. Dopiero marzec, spokojnie:)
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Lobuz wiem wiem że jak się człowiek spieszy to się diabełek cieszy, ale ja na prawdę muszę się z tym streszczać, gdyż kwiecień będzie poza moim zasięgiem do jakich kolwiek prac przy autku , niestety :( :( (zdrówko muszę podreperować)
Obrazek
Awatar użytkownika
Castor Troy
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Castor Troy »

Cześć Gonia,

Dzięki za miłe słowa. No muszę powiedzieć, że po obejrzeniu fotek faktycznie widać, że autko jest w dobrych rączkach. Zadbane i wypieszczone. Podobają mi się Twoje fotele kubełkowe i podświetlnie zegarów. :)

Imponuje mi Twoje zaangażowanie w chęć przywrócenia felgom, fabrycznego błysku. Brawo za zaangażowanie. Daj jakieś info co i jak w tym temacie. :)

P.S. Do kędzierzyna mam niedaleko więc jak coś mogę podjechać i pomóc. :grin:
Pozdrawiam,
Castor Troy.
GG 1934046

:)
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

[quote=""Castor Troy""]Imponuje mi Twoje zaangażowanie w chęć przywrócenia felgom, fabrycznego błysku. Brawo za zaangażowanie. Daj jakieś info co i jak w tym temacie. :)

P.S. Do kędzierzyna mam niedaleko więc jak coś mogę podjechać i pomóc. :grin:[/quote]
Arturze dziękuję za miłe słowa, naprawdę:) staram się jak mogę dbać o moją niunię, wiem że nie jest idealna i ma swoje mankamenty ale i tak jestem z niej dumna ;) powoli powoli ją dopieszczę ;) :) Dziękuje za chęć pomocy :) Pozdrawiam serdecznie ps.z sentymentem do Dolnośląska gdyż sama pochodzę z Kłodzka ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Krasi120
Początkujący
Początkujący

Post autor: Krasi120 »

N o gosiu u mnie byłaś to ja do ciebie zawitałem śliczne polo kolorek taki jak mój :D:D ( bo w granacie jest siła :D ) śliczna Pola pozdrawiam w modach i pozdroVWionka ;)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Goniu jak znajdziesz chwilę to cyknij fotki z prac nad alu. :yahoo: Chętnie ocenię i w razie co podpowiem ;)
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Witam wszystkich po długiej przerwie (terminu wyjazdu do szpitala niestety nie da się przełożyć) ciesze się że najgorsze mam już za sobą, teraz muszę wracać jak najszybciej do sił;-) mam zakaz jazdy samochodem przez najbliższe 3 miesiące(jako kierowca) także pola czeka na swoją panią :-( a ja już się doczekać nie mogę jak będę mogła znów wsiąść za kierownicę...
Pozdrawiam serdecznie.

pawellini przepraszam ale będziesz musiał poczekać na oceny ostatecznych napraw felg, odwlecze się to w czasie.
Obrazek
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

[quote=""pawellini""]GONIA sam rozmyślam nad przejściem z 14' na 15' oczywiście Borbet E takie jak obydwoje mamy hmm.. Jak ze spalaniem to wygląda?
[/quote]
Paweł nic się nie martw,diametralnej różnicy nie poczujesz w spalaniu :) pozdrawiam. ps.to kiedy dokonujesz zakupu?

[quote=""Lobuz""]Sorry GONIA za ot, ale trzeba uświadomić ludzi troszkę.
[/quote]
Nie ma sprawy nie gniewam się ;) Pozdrawiam

[quote=""TONY""]pozdro i nabieraj mocy :grin:[/quote]
Powoli powoli jej nabieram, ale nie powiem, że jest łatwo z pracowitej i energicznej kobietki zmienić się na okres 3-4 miesięcy w leniucha nie z wyboru-a z przymusu zdrowotnego. Pozdrawiam serdecznie Maćku :bye: ;)
Obrazek
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

Witam wszystkich po długiej nieobecności;-)
Ostatnio zmieniony 25 paź 2012, 16:38 przez GONIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Ja za belke przednia, zderzak, lampe, maske, blotnik, grill dostalam 3 tysiace, wiec Tobie pewnie wylicza szkode calkowita, no ale upieraj sie zeby nie bylo tej szkody calkowitej, bo to sie w ogole nie oplaca...
Nie ma Polo, jest Skoda :(
G
GONIA
Początkujący
Początkujący

dziękuję Paulina za odpowiedź;-)

Też PZU ci szkodę oceniało??
Ostatnio zmieniony 25 paź 2012, 16:39 przez GONIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Jak masz całkę to dostajesz kasę i ubezpieczyciel zabiera wrak, pytanie ile Ci całki dadzą, bo mogą być to grosze i tak jak Paulina mówi nie opłacać się, dobrze że sprawca ma oc z PZU z nimi z tego co wiem nie ma rzeźby z odszkodowaniem i powinno być ok.
BTW
Bogu dzięki żeś cala, zdrowiej i dochodź szybko do siebie, chociaż kręgi szyjne będą Ci dawać znać o sobie na bank
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”