[quote=""Toto""]mam nadzieję, że do Zlotu zrobię wszystko co sobie zaplanowałem...nie ma innej opcji [/quote]
Jedziesz z tematem autko na żywo prezentuje się jako bardzo ładne 6n2. Inco wymienił dwa najbardziej doskwierające braki.
Ogarniesz jeden i drugi i będzie bomba :assasin:
potwierdzam pola na zywo ladnie sie prezentuje ladne kolo troszke do zola i bedzie miodzio widac wklad pracy a przedewszystkim ze auto jest dopieszczane i dbane przez wlasciciela a to sie chwali
2 tygodnie nie pisałem nic w temacie, a już go musiałem szukać gdzieś na dalszych stronach oznacza to, że Klubowicze ostro szykują się do nowego sezonu i na Zlot nie mogę zostać w tyle, dlatego pochwale się kolejnymi zakupami...jak na razie to jest ciągłe kompletowanie części, a Polo stoi rozebrane w garażu, lampy się polerują, zderzaki gdzieś wywędrowały i lakiernika trzeba umówić, a w miedzy czasie zacząć montować to co się uzbierało...poniżej kolejne fanty:
prawe lusterko z anglika
klamki bez zamków
protectory
zaślepki na spryskiwacze reflektorów (na razie będą tylko zaślepki)
i najważniejsze...nie będę nic więcej pisał, sami popatrzcie...
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Fucka...no fajny worek z gadżetami Ci się dostał
[quote=""Toto""] protectory[/quote]
Nówki sztuki? U turzola były na tyle dyskretne, że w ogóle nie rzuciły się w oczy
czarna koza nie będzie kozą
[quote=""_edi""]Fucka...no fajny worek z gadżetami Ci się dostał
[quote=""Toto""] protectory[/quote]
Nówki sztuki? U turzola były na tyle dyskretne, że w ogóle nie rzuciły się w oczy [/quote]
nówki sztuki...od turzola za co mu dzięki, po spocie pojechaliśmy do niego do garażu i odsprzedał jeden komplet
widząc je założone na Polo jeszcze bardziej się do nich przekonałem, na zdjęciach już fajnie wyglądało, ale na żywo zobaczyć jest najlepiej...i tak jak mówisz, nie rzucają się tak w oczy
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
[quote=""Toto""]dzisiaj moje konto zostało nieco uszczuplone na produkt tej firmy:[/quote]
w pierwszym momencie jak to zobaczyłem to pomyslałem o kolektorze wydechowym albo o klatce
Ale i tak jest dobrze, montuj i pochwal się jak siadł