Witam.Ostatnio cos sie dzieje z centralnym zamkiem.Po przekreceniu kluczykiem (otwarciu) dzrzwi centralny otwiera wszystki dzrzwi (3d) i buczy tak z ok.10s. Jesli na otwartym jeszcze raz otworze to przestaje buczec.Co to moze byc?
Kolego MICHAL rada ode mnie o ile jeszcze masz problem ze swoim centralnym to w bagażniku po prawej stronie na ścianie pod wykładziną znajdyje się pompka, od której odchodzą przewody pneumatyczne odłącz przewód który idzie do rygielka wlewu paliwa zatkaj palcem i sprawdź czy hula... bo w tym rygielku jest taka gumka którza lubli od oparów (??chyba??) pęknąć i jest stąd nieszczelność;). Sprawdź czy przypadkiem nieto, bo już wiele piw "zarobiłem" za taką naprawę;)
pozdrawiam
[quote=""neu_my""]Kolego MICHAL rada ode mnie o ile jeszcze masz problem ze swoim centralnym to w bagażniku po prawej stronie na ścianie pod wykładziną znajdyje się pompka, od której odchodzą przewody pneumatyczne odłącz przewód który idzie do rygielka wlewu paliwa zatkaj palcem i sprawdź czy hula... bo w tym rygielku jest taka gumka którza lubli od oparów (??chyba??) pęknąć i jest stąd nieszczelność;). Sprawdź czy przypadkiem nieto, bo już wiele piw "zarobiłem" za taką naprawę;)
pozdrawiam[/quote]
Racja
U mnie właśnie tam była usterka i pompa hulała jeszcze z 20 sekund po zamknięciu auta.