Hiszp4n
czym zrobiles czerwony pasek ? spray czy tasma ? bo chce to zrobic u siebie i chyba sie zdecyduje na spray, watpie zeby tasma tam trzymala dobrze
słuchaj Paffcio myslałem nad tym paskiem sporo czasu czy zrobić to sprayem czy taśmą czy kupić taki pasek czerwony ;/ a wyszło na to ze pojechałem do sklepu z lakierami i kupiłem pierwszy lepszy lakier w pędzelku do zaprawek 5mm taśma bezbarwna bo taką miałem w domu ;p papierową gdzieś mi wcieło, okleiłem ładnie krawędź co mi zajęło 5min może nie i śmiało pomalowałem bo myślałem ze bedzie kupa, co sie okazało wyszło mega fajnie :jester: a no i odtłusciłem jeszcze dobrze benzynką ale będe jeszcze poprawiał tzn zrobie ciut grubszy żeby było bardziej widać :crazy: lakier nie odpada, drapałem mocno i nie chce zejsć za chiny :victory:
Jest to lepsze rozwiazanie niż szprej ;p nie trzeba oklejac całego grilla no i dosownie 5min roboty
Musze zrobić polerke tylnych swiateł bo jakieś ciemne są ;/ niby nie widać zeby były malowane ale jak stałem obok innego polo to są ciemniejsze :angry2:
Dzisiejsze foto tak z nudów
I ostatnie takie ooo
Zdjecia środeczka zrobie jak wypiorę siedzenie kierowcy, posprzątam i założę nowe uchwyty drzwi