[Kraków] Mechanika - wszystko

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
cage009
Mały interesant
Mały interesant

[Kraków] Mechanika - wszystko

Post autor: cage009 »

Warsztat Pana Marka Wilka. ul. Stryjeńskiego 4 (Stary Bieżanów - Drożdzownia) Polecam. Gość naprawdę super mechanikiem jest. Wszystko musi u niego "grać" - pasjonat. Szkoda że tak późno go odkryłem.
Awatar użytkownika
mostwanted
Newbie
Newbie

Post autor: mostwanted »

Napisz coś więcej. Co u niego robiłeś ?
Sam mam troche do wymiany i szukam taniego, uczciwego mechanik w Krk, najlepiej południowa część.
g
gotham
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gotham »

Ja też się podpinam pod temat ;)
Awatar użytkownika
cage009
Mały interesant
Mały interesant

Robiłem u gościa już z napinaczem, silnikiem, zawieszeniem itp. Naprawdę uczciwy, nie naciąga. Patrzy na autko i mówi co jest do zrobienia. Nie leci w gumki. Sam kilka lat szukałem naprawdę tak dobrego mechanika. Jedyny minus to fakt że ma tyle aut do roboty, że sam czasem choć go dobrze znam muszę pożegnać się z autkiem na tydzień. Ale spec nie z tej ziemi :-)
Awatar użytkownika
broda78
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: broda78 »

[quote=""cage009""]Robiłem u gościa już z napinaczem, silnikiem, zawieszeniem itp. Naprawdę uczciwy, nie naciąga. Patrzy na autko i mówi co jest do zrobienia. Nie leci w gumki. Sam kilka lat szukałem naprawdę tak dobrego mechanika. Jedyny minus to fakt że ma tyle aut do roboty, że sam czasem choć go dobrze znam muszę pożegnać się z autkiem na tydzień. Ale spec nie z tej ziemi :-)[/quote]

byłem u tego pana:
pan bardzo miły
i tak aut ma faktycznie kupę do roboty
po oględzinach o słuchaniu mojego samochodu stwierdził że mam przestawiony rozrząd i jest on do wymiany i jest to usterka na 100%( co mnie załamało) po czym stwierdził że to robota na 2-3 dni i za 3 dni w ogóle mam do nie go zadzwonić by umówić się na wymianę

w związku z tym pojechałem do domu, po czym od znajomego dostałem wiadomość by pojechać do firmy gemma na górę Libertowską
tak zrobiłem . samochód przyjęli z miejsca i na drugi dzień był już naprawiony.

po na prawie okazało się że rozrząd nie miał nic wspólnego.

to taka moja drobna uwaga
Obrazek
Awatar użytkownika
cage009
Mały interesant
Mały interesant

Coś kręcisz. A co miałeś zepsute?? I nie uwierzę że ktoś jechałby z przeskoczonym rozrządem, ewentualnie z podejrzeniem czegoś takiego. SAMOBÓJCA??
Awatar użytkownika
broda78
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: broda78 »

[quote=""cage009""]Coś kręcisz. A co miałeś zepsute?? I nie uwierzę że ktoś jechałby z przeskoczonym rozrządem, ewentualnie z podejrzeniem czegoś takiego. SAMOBÓJCA??[/quote]

za stary jestem kolego żeby kręcić to raz .!

tak mi powiedział ten mechanik że mam przestawiony rozrząd i żebym powoli jeździł aż do czasu kiedy on będzie miał czas by go zrobić ( to było ok 4 dni czekania)

a miałem zwarcie elektryki które częściowo odłączyło komputer i sterowanie wtryskami
i uszkodzony zawór od turbiny , ale jak on się nazywa nie pamiętam ( koszt zaworu 180 )

napisałem że nie odradzam i nie polecam po prostu było jak było
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam”