Antena CB a Styling

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dogu18
Zainteresowany
Zainteresowany

Antena CB a Styling

Post autor: dogu18 »

Witam

mam pytanie jak waszym zdaniem Ma się Antena Cb do modyfikacji wizualnej Auta???

chce w miejcie po ori antence fm wstawić Cb antenę i zastanawiam się nad czymś pomiędzy 150 a 200cm...

co o tym myślicie??
Awatar użytkownika
Jabolek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę
Kontakt:

Post autor: Jabolek »

jak na mój gust to do stylingu wogle nie pasuje antena cb w tak dużych długościach,
nie lepiej zainwestować w antenkę Sirio Triflex? wygląda jak seryjna antenka a ma 3 przewody do CB, radia i GSM, sam taką planuję u siebie zamontować :)
Awatar użytkownika
dogu18
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dogu18 »

[quote=""Jabolek""]jak na mój gust to do stylingu wogle nie pasuje antena cb w tak dużych długościach,
nie lepiej zainwestować w antenkę Sirio Triflex? wygląda jak seryjna antenka a ma 3 przewody do CB, radia i GSM, sam taką planuję u siebie zamontować :)[/quote]

Tak kolego. ale miałeś do czynienia z tym trigleksex?? on mam niecałe 50cm bodajże wiec czego się spodziewać?? chyba ze się mylę...
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Mam już w drugim aucie triflexa i jeżeli chcesz mieć zachowany urok zwykłego auta, to nie ma nic lepszego. W jednym aucie miałem Sirio Twin Car, który jest o wiele tańszy od triflexa, a zasięg ma troszkę lepszy. Niestety, ale to już rozwiązanie, które trochę "widać", nie to co triflex, ale i tak lepszy twin car niż np. magnesówka. W dodatku do Twin Cara można zaadaptować dowolną inną, dłuższą antenę.
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
zdziebel
Początkujący
Początkujący

Post autor: zdziebel »

ja od 14-03-2011 jestem posiadaczem SIRIO TAJFUN i jestem z niej zadowolony.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”